Ce nu trebuie să lipsească din locuința unei femei singure. Așa atragi dragostea și banii în viața ta, conform regulilor Feng Shui

Trucuri pentru a atrage dragostea
Ce nu trebuie să lipsească din locuința unei femei singure. Așa atragi dragostea și banii în viața ta, conform regulilor Feng Shui

Ce nu trebuie să lipsească din locuința unei femei singure. În Feng Shui, energia și modul în care aceasta circulă este vitală. Feng Shui este o filozofie care ne spune să găsim echilibrul și să descoperim cum să găsim o cale prin care energia să circule în mod pozitiv în viața noastră. Trebuie să existe echilibru și flux, astfel încât să existe prosperitate și armonie. Ceva care se aplică existenței tale în toate privințele, la modul în care vezi lucrurile, la modul în care îți organizezi lumea.

Dormitorul tău este templul tău

Acest lucru include și casa ta, iar dacă casa ta este spațiul tău de siguranță, dormitorul tău este templul tău. Este important nu numai pentru că este locul în care dormi, ci și pentru că este un spațiu intim care îți aparține în mare măsură. Așa că ar trebui să fie plăcut, cald, primitor și să te facă să te simți în largul tău atunci când te afli acolo.

Este, de asemenea, un loc foarte important dacă ești o persoană singură. Acest loc trebuie să emane pace, armonie în trup, minte și suflet, pentru că energia lui te influențează și pe tine. Așa că trebuie să te facă să te simți confortabilă, fericită, unică și deschisă la orice, să te bucuri de burlăcie, dar și de posibilitatea sosirii unei noi iubiri, potrivit soycarmin.com.

Ce nu trebuie să lipsească din locuința unei femei singure în conformitate cu Feng Shui

Există câteva linii directoare foarte generale pentru decorarea unui dormitor în conformitate cu Feng Shui, cu scopul de a avea un flux de energie pozitivă.

  •  În primul rând, patul nu ar trebui să fie niciodată orientat spre ușă sau oglindă sau să fie prea aproape de perete.
  • De asemenea, nu ar trebui să existe nimic deasupra sau dedesubt care să obstrucționeze energiile. De exemplu, nu depozita cutii, valize sau pantofi dedesubt.
  • Feng Shui spune, de asemenea, că cele mai bune culori sunt culorile blânde și că ar trebui să evitați decorațiunile, cum ar fi perdelele sau lenjeria de pat, în roșu.

Trucuri pentru a atrage dragostea

Dacă ești o femeie singură, bucură-te de această singurătate, fă-ți timp pentru tine și lărgește-ți orizonturile. Este vorba, de asemenea, de a fi deschis la lucruri. Dragostea nu va fi forțată, dar dacă vine, trebuie să o primești și poți atrage cea mai bună energie prin decorarea conform sfaturilor Feng Shui.

Dacă vrei să atragi dragostea, perechile sunt o logică cu logică, o echipă de doi. Astfel, poți pune, de exemplu, două perne, două ornamente, două tablouri și așa mai departe. De asemenea, poți folosi lumânări mov pentru a crește energia Chi, pentru a găsi mai ușor dragostea.

Așază patul în mijloc. Am spus deja că patul nu ar trebui să fie în fața ușii. De asemenea, energia ar trebui să circule și anume, ar trebui să existe un acces liber și ușor din lateral. Prin urmare, cel mai bun loc este la mijloc. Și nu folosi plapume albe, ci mai degrabă culori neutre sau deschise, în roz, bej sau galben.

Spațiu confortabil. Fă-ți camera primitoare. Pentru aceasta, culoarea pereților este esențială. Culorile deschise, da, dar mai ales rozul pal este perfect pentru o cameră de burlăciță. Tonul este legat de romantism, fericire și dragoste. Și evitați peretele alb, deoarece acesta este culoarea individualității.

6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.