Cătălin Bordea, anunț surprinzător: “Ne-a venit bebelușul”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginea: “Vă dă daună totală”

Cum s-a fotografiat comediantul

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Cătălin Bordea, anunț surprinzător: “Ne-a venit bebelușul”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginea: “Vă dă daună totală”

Deși a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, Cătălin Bordea nu și-a pierdut simțul umorului. Comediantul are puterea să zâmbească și să facă haz de necaz, iar o imagine publicată recent pe rețelele de socializare i-a făcut pe fanii lui să reacționeze. Cum s-a fotografiat juratul de la iUmor și ce a transmis.

Cătălin Bordea, ipostază surprinzătoare pe internet

A fost un an plin de încercări dificile pentru Cătălin Bordea. După divorțul de soția sa, comediantul și-a pierdut recent mama, în prezent fiind în doliul. În ciuda suferinței prin care a trecut, actorul nu și-a pierdut capacitatea de a-i face pe oameni să zâmbească. De curând, el s-a fotografiat împreună cu Nelu Cortea, ținând în brațe o damigeană care pare a fi cu țuică sau cu pălincă.

”Ne-a venit bebelușul. Are 60 de grade și 5 litri. 10 cu felicitări!”, a scris Bordea, în dreptul imaginii. Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare nu au ezitat să îi comenteze. ”E sănătos tun, plin de vitamina ie și be”, ”Ăsta e de prin zonă de la Nelu că la noi la Botoșani nu se nasc așa mari”, ”Felicitări, veți fi niște părinți extraordinari”, ”Ușor cu bebe că vă dă daună totală. Luați-l încetuț”, ”Ați făcut teste ADN? Are gene de gutuie?” – au fost câteva dintre comentariile de la postarea actorului.

Citește și: Cătălin Bordea dă cărțile pe față despre relația cu Olga Barcari: “Nu are cum să nu îți placă”. A ținut să se afle adevărul de la el

Cătălin Bordea, anunț surprinzător
Imaginea publicată de Bordea pe Instagram

Bordea: ”Am supradoză de doliu”

Anul care s-a încheiat a fost unul extrem de dificil pentru Cătălin Bordea. Actorul a luptat să își salveze căsnicia, care, în cele din urmă, s-a încheiat cu un divorț. A apelat la terapie, pentru a trece peste faptul că soția i-a plecat cu cel mai bun prieten, dar s-a concentrat și asupra unui nou material de stand-up, în care și-a pus toate sentimentele.

Citește și: Mesajul emoționant postat de Cătălin Bordea, la scurt timp de la moartea mamei sale. Cum a visat-o: „Nu mai depindem de telefon, putem vorbi oricând”

Nici anul 2024 nu a început mai bine pentru juratul iUmor. În urmă cu puțin timp, Bordea și-a pierdut mama, în vârstă de doar 55 de ani. Femeia se lupta cu o boală nemiloasă care, în cele din urmă, a răpus-o. Cătălin Bordea a recunoscut că este foarte afectat, însă încearcă să traverseze această perioadă cu fruntea sus și să nu cadă pradă viciilor.

„Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Citește și: Nelu Cortea s-a certat cu cel mai bun prieten al său, Cătălin Bordea. A recunoscut abia acum: ”Ne-am dat seama că suntem penibili” VIDEO EXCLUSIV

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *