Nelu Cortea s-a certat cu cel mai bun prieten al său, Cătălin Bordea. A recunoscut abia acum: ”Ne-am dat seama că suntem penibili” VIDEO EXCLUSIV

”Glumele pe care Bordea le face despre mine nu sunt 100% reale”

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt prieteni de ani buni, fiind și colegi de scenă în multe spectacole de stand-up comedy. Însă, relația lor de prietenie s-a sudat și mai tare în competiția ”America Express”. Culmea este că în cadrul competiției, lucrurile nu au fost doar ”lapte și miere” pentru ei. Nelu Cortea a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că acolo s-au certat și cel mai des.

Nelu Cortea rupe tăcerea despre Cătălin Bordea

Dacă la prima vedere pare că Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu au cum să se certe vreodată, ambii știind cum să se folosească de umorul cu care au fost înzestrați de Mama Natură astfel încât să iasă din orice impas, cei doi experimentează firescul unei relații de prietenie.

Ceea ce, cu siguranță, nu există între ei este acel soi de invidie, cu precădere din punct de vedere profesional. Astfel că, în momentul în care a aflat de proiectul lui Bordea, show-ul ”Teoria Conspirației”, Nelu Cortea a fost mai mult decât fericit pentru colegul său.

”Chiar nu, Doamne ferește! Nu este niciun fel de invidie. Sunt fericit pentru colegul meu. Deși am văzut show-ul ăsta de 92 de ori, cred, și l-am auzit, că am avut turnee cu show-ul ăsta. De abia aștept să-l revăd. Sunt mândru de el. Dar na, acum sperăm să iasă bine”, ne-a declarat comediantul.

Citește și: Nelu Cortea, despre noul sezon America Express. Cine speră să câștige: “Este o competiție foarte grea!” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, nici Bordea nu a uitat să-l menționeze pe partenerul său din turneele de stand-up comedy și i-a oferit un loc în show-ul care încă mai rulează în cinematografele din toată țara. Cu atât mai mult cu cât s-a folosit și de anumite filmări pe care i le-a furnizat Nelu Cortea.

”O să vorbească despre mine, are glume despre mine, face mișto de mine. Apar și la început și la sfârșit pentru că sunt bucăți din tour vlog-ul meu, pe care n-am știut că o să le folosească, că filmam altfel dacă știam. Deci da, apar și eu un pic, ca să zic așa”, a mai completat Nelu Cortea.

Nelu Cortea spune că Bordea exagerează mult în glumele la adresa lui

Se prea bine știe că actorii de comedie sau cei care practică stand-up comedy se inspiră din viața reală, însă textul prezentat în fața publicului este ușor exagerat. Așa se întâmplă și cu glumele pe care Bordea le face la adresa lui Nelu Cortea. Sau cel puțin asta susține prietenul acestuia.

”Țin să spun oficial, glumele pe care Bordea le face despre mine nu sunt 100% reale. Sunt undeva la 70%. Dar na, mai exagerează și el, am mai făcut și eu tâmpeniile pe care le-am făcut, recunosc. Dar da, mi-a fost foame în America, am făcut ”rahaturi” pentru mâncare și el a fost mai tontălău, hai să o luăm așa. O să vedeți ce mai spune despre mine”, a ținut să puncteze Nelu Cortea.

Citește și: Nelu Cortea, despre ce nu se vede în fața camerelor la iUmor. Ce secrete au Delia Matache și Cătălin Bordea VIDEO EXCLUSIV

Acest ”roast” în spectacolele de comedie nu lasă loc de supărări, chiar dacă realitatea este distorsoniată. Dar asta nu înseamnă că Bordea și Cortea nu au avut episoadele lor cu certuri și supărări.

”Da, m-am și certat cu el. Oricât am râde împreună și ne-am distra, ne-am și certat. În America ne-am certat cel mai rău și am stat o zi supărați, iar la final am țipat unul la altul și apoi ne-am dat seama că suntem penibili și ne-am calmat. Dar da, și comedianții se mai supără, ca peste tot”, a mai povestit Nelu Cortea pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *