Nelu Cortea, despre noul sezon America Express. Cine speră să câștige: “Este o competiție foarte grea!” VIDEO EXCLUSIV

Detalii nebănuite din culisele emisiunii

Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au clasat pe primul loc în sezonul lor din America Express, reușind să le întreacă pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu. La scurt timp după ce noi concurenți au plecat în aventura vieții lor, starul ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are o echipă preferată. Totuși, el le urează succes tuturor, căci emisiunea de la Antena 1 nu este deloc ușoară.

Nelu Cortea, despre America Express

Concurenții din fostul sezon America Express au ținut legătura, ținând cont că în timpul show-ului s-au apropiat foarte tare. Telespectatorii au urmărit echipele din emisiune trecând prin câteva momente extrem de dure:

“Nu știu pe unde e. (n.r. Andreea Bălan) În ultima lună pune poze din Dubai. Cred că a fost în Dubai o săptămână și și-a umplut memoria de la telefon, doar de acolo pune poze. Ea e aici pe undeva, dar pune poze din Dubai în continuare. Sper că este bine, și-a lansat și piesă nouă, bravo ei! Face treabă! Ne-am înțeles foarte bine acolo, nu am avut râcă. (n.r. cu concurenții de la America Express). Îl chemăm pe Joaquin la podcast-ul nostru, ne-am mai întâlnit și cu Cătălin Scărlătescu la “Chefi la cuțite”, ne-am întâlnit cu Jean Gavril, cu toată lumea ne înțelegem bine. Am făcut și un chef împreună la un moment dat, fără să aibă legătură cu Antena.”

Cum au reușit să le depășească pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au reușit să câștige premiul cel mare la America Express și să le depășească pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Totuși, juratul de la iUmor recunoaște că artistele “și-au făcut-o cu mâna lor”, susținându-i pe tot parcursul show-ului, chiar și atunci când au vrut să renunțe:

“Nu ne mai zic fetele acum. (n.r. că le-au luat locul în finală) După ce s-a dat finala și au văzut, au zis că am fost cam în fața lor. Știi cum e? Și-au făcut-o cu mâna lor! Ele ne-au susținut, noi am vrut să cedăm pe la jumătatea competiției. Ele au zis: “Puteți să trageți!”. Am zis: “Bine mă, hai să tragem!”. Și am tras, mult prea tare. (râde) Ele erau sigure că au câștigat, dar în competiție nu mai ai noțiunea timpului. Ești concentrat, obosit, transpirat, nemâncat. Dar a fost fain.”

Îi susține pe George Tănase și Ionuț Rusu

De asemenea, Nelu Cortea îi susține pe George Tănase și Ionuț Rusu în noul sezon America Express, mai ales pentru că pe aceștia îi cunoaște mai bine. Totuși, câștigătorul competiției le urează succes tuturor, mai ales pentru că show-ul este unul intens:

“Au plecat cei de la sezonul 6. Au plecat prieteni de-ai noștri, George Tănase și Ionuț Rusu, sperăm să facă treabă. Da. (n.r. speră să câștige) Adică speri ca cel pe care îl știi mai bine să câștige. Chiar le urez baftă tuturor! Este o competiție foarte grea. În continuare am oameni care zic: “Vă dădeau mâncare, vă găseau să dormiți!”. Nu! Tu ce vrei să vezi? Un om relaxat, odihnit și dormit sau un om nemâncat și panicat să găsească ceva? E mult mai fain să îl vezi invers! A fost intens!”

Citește și Câți bani au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Suma pe care au primit-o pentru fiecare ediție

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *