Nelu Cortea, despre ce nu se vede în fața camerelor la iUmor. Ce secrete au Delia Matache și Cătălin Bordea VIDEO EXCLUSIV

Vezi cum se înțelege Nelu Cortea cu jurații la iUmor

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au trecut prin aventura vieții lor la America Express, reușind să meargă acasă cu premiul cel mare și să le depășească pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Întorși în țară, cei doi au acceptat propunerea de a participa ca jurați la iUmor. Nelu Cortea ne-a vorbit despre emisiune, în exclusivitate pentru Ego.ro, explicând că Delia Matache are câteva beneficii pentru că face parte din proiect de mai mult timp.

Nelu Cortea, detalii despre iUmor

Nelu Cortea a partipat în postura de jurat pentru prima oară la iUmor după ce s-a întors de la America Express, show pe care l-a câștigat alături de Cătălin Bordea. Acesta ne-a mărturisit că nu a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după aventura vieții sale:

“Eu nu m-am dus la psiholog ca alți colegi. În afară de lipsa de mâncare, era ca la mine la țară. (râde) Trebuia să fac ceva, să rezolv. Nici nu am apucat să mă gândesc prea mult la ce am de făcut. Am început iUmor, unde este altă adunare de nebuni. Mi-am dat seama că nu am probleme, uite-i pe cei de pe scenă!”

Ce nu se vede în spatele camerelor la iUmor

Nu este un secret faptul că Delia Matache se bucură, de fiecare dată în timpul filmărilor de la iUmor, de bucate delicioase. Nelu Cortea, aflat la inaugurarea unei noi clinici stomatologice, a punctat că, ținând cont de faptul că artista se află în poziția de jurat de multă vreme, beneficiază de oameni care îi aduc mâncare:

“Delia este sora mea stelară, ne place mâncarea la fel de mult. Din fericire, ea fiind mai veche în această emisiune are oameni care aduc mâncare, are oamenii ei, oamenii mâncării!

Eu profit de acești oameni și de mâncarea ei! Ori de câte ori aduce mâncare, mănânc. Nu e neapărat suprema, e responsabila creșterii mele în greutate. Am mâncat atâtea dulciuri la 1 dimineața de la ea, când nu terminam filmările, încât e de vină. Delia e de vină că sunt gras!”

Ce spune despre Cătălin Bordea

Chiar dacă Nelu Cortea și Delia Matache se răsfață cu diferite mâncăruri în timpul filmărilor, se pare că povestea este diferită pentru Cătălin Bordea. Prietenul său ne-a explicat că acesta nu se lasă furat de tentațiile culinare:

“Cătălin nu mânca nici înainte, el nu mănâncă. Nu știu cu ce trăiește, cu praf! E slab, e uscat tot, nu mănâncă dulciuri, carne! Mai bea apă din când în când și aleargă toată ziua. Bravo lui, eu nu pot! Dacă trec trei ore și nu am mâncat, fac urât!”

Citește și Nelu Cortea, despre noul sezon America Express. Cine speră să câștige: “Este o competiție foarte grea!” VIDEO EXCLUSIV!

Cum se înțelege jurații la iUmor

De asemenea, după primul sezon de la iUmor în care a apărut ca jurat, Nelu Cortea ne-a mărturisit că el, Delia Matache, Cătălin Bordea și Cheloo se înțeleg foarte bine. Acesta speră ca relațiile formate să rămână la fel:

“Deși suntem tipologii diferite, ne înțelegem. Ne înțelegem și cu domnul Cheloo, avem chestii în comun. Și mie îmi place off road-ul, Deliei îi place muntele, la fel și mie.

Nu știu ce îi place lui Bordea, dar el zice că se înțelege cu toți, ceea ce e bine! Chiar ne înțelegem, sperăm ca și sezonul următor să ne înțelegem la fel de bine.

Până acum nu a fost să ne luăm, să ne certăm. Nu, Doamne ferește! (n.r. nu îi e frică de Cheloo). El e foarte de treabă, de ce ziceți? Nici nu mă uit la emisiune, nu știu cum se vede pe TV.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Ce spune Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat la America Express: „Dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul”. Părerea ei despre câștigătorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *