Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de Bianca Brad. Motivul pentru care cei doi nu au avut o relație: „El a suferit după mine” VIDEO EXCLUSIV

Cum s-au cunoscut și de ce nu au format un cuplu

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de Bianca Brad. Motivul pentru care cei doi nu au avut o relație: El a suferit după mine VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad a fost una dintre cele mai apreciate modele din România în anii ’90. Fosta câștigătoare a unui important concurs de frumusețe este invitata Danei Săvuică miercuri, 15 noiembrie, în emisiunea Ego Life. Ea discută deschis despre pasiunea pe care a avut-o Cătălin Botezatu pentru ea, dar și despre alte subiecte interesante.

Bianca Brad, despre idila cu Cătălin Botezatu

Bianca Brad a făcut furori în anii ’90 cu trăsăturile ei. Fostul model a participat, în anul 1990, la concursul intitulat Miss Prințesa Frumuseții, atrăgând atenția multor bărbați. Printre cei pe care se spune că i-a cucerit de-a lungul timpului se numără și celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Deși s-a zvonit că cei doi ar fi avut o relație, lucrurile sunt departe de adevăr, spune fostul model. Bianca Brad este invitată în ediția din această seară a emisiunii Ego Life, iar discuția dintre ea și Dana Săvuică atinge multe puncte fierbinți, printre care și acesta. Cum s-au cunoscut Bianca și Bote?

”Pe Cătălin l-am cunoscut la examenul de admitere la facultate, la IATC. Ne-am cunoscut în sala de așteptare pentru examen, eram foarte mulți studenți pe vremea aceea, era înainte de Revoluție. Erau peste 250 de candidați pe un loc. Pentru că eram prea mulți, ne-au grupat pe alfabet. Era Botezatu, Brad, am nimerit în aceeași grupă. Am intrat în vorbă, normal, și cred că atunci i-a sclipit…”, a mărturisit Bianca Brad, în emisiunea Ego Life.

A cunoscut-o pe mama lui Cătălin Botezatu

Bianca a mai mărturisit că sentimentele au fost doar din partea creatorului de modă și că ea nu a fost atrasă de el, la vremea respectivă. Fostul model a spus că relația lor a fost una platonică, iar designer-ul s-a purtat întotdeauna ireproșabil. La un moment dat, chiar a cunoscut-o pe mama lui.

”Eu nu am fost niciodată genul să fac pasul (n.r. primul pas). El de atunci era extravagant. Îmi aduc aminte că era îmbrăcat în alb, se purtau florile alea mari, Hawaii. Așa a venit el îmbrăcat pentru examen. A fost foarte îndrăgostit de mine. Eu nu am fost, îmi pare rău că a suferit după mine, chiar a suferit după mine. El era un gentleman. Am cunoscut-o pe mama lui, care l-a crescut extraordinar de frumos, dar nu am rezonat, nu am simțit… Am fost foarte corectă, am rămas amici. A fost pur și simplu o relație platonică.”, a mai spus Bianca Brad.

Despre acesta, dar și despre alte subiecte interesante, Bianca Brad discută miercuri, 15 noiembrie, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *