Ego Life, ediția a 84-a. Dana Săvuică și Bianca Brad, despre modă, Cătălin Botezatu și complexe. S-a iubit cu celebrul designer?

Ce relație a avut Bianca Brad cu Cătălin Botezatu.
Ego Life, ediția a 84-a. Dana Săvuică și Bianca Brad, despre modă, Cătălin Botezatu și complexe. S-a iubit cu celebrul designer?

Bianca Brad a fost una una dintre dintre cele mai frumoase femei din România în anii ’90. Deși a ajuns la vârsta de 55 de ani, fosta Miss România continuă să atragă priviri admirative din partea bărbaților. În trecut, s-a zvonit că Bianca ar fi fost curtată chiar de nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Miercuri, 15 noiembrie, Bianca Brad este invitată în emisiunea Ego Life. Bianca Brad va scoate la iveală detalii neștiute de nimeni până acum. S-a iubit sau nu cu celebrul designer?

Bianca Brad, invitată în platoul EGO Life

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția a 84-a, iar invitatul din această ediție este Bianca Brad. Vedeta a împărtășit câteva detalii despre relația ei cu Cătălin Botezatu. În tinerețe, Bianca Brad făcea furori cu frumusețea sa. Cu trăsături perfecte şi cu părul lung, ea l-a cucerit chiar și pe Cătălin Botezatu, însă cei doi nu au dus relația la alt nivel.

Se pare că sentimentele au fost prezente doar din partea creatorului de modă, după cum a mărturisit chiar Bianca Brad. Iată de ce nu au ajuns să aibă o relație.

Designerul a fost îndrăgostit de Bianca Brad

Pe Cătălin l-am cunoscut la examenul de admitere la facultate la IATC. Ne-am cunoscut în sala de așteptare a facultății, eram foarte mulți studenți, înainte de Revoluție. Erau peste 250 de candidați pe un loc. Pentru că eram prea mulți, ne-au grupat pe alfabet. Eu am nimerit în aceeași grupă, cred că atunci a avut o sclipire.

Eu nu am fost niciodată genul să fac primul pas. De atunci era extravagant. A fost foarte îndrăgostit de mine. Eu nu am fost, îmi pare rău că a suferit după mine. Am cunoscut-o pe mama lui, care l-a crescut extraordinar de frumos. Am fost corectă față de el, am rămas amici”, a povestit Bianca Brad la EGO Life.

Citește și: Boala a responsabilizat-o pe Bianca Brad: ”Verific cremele ca să mă sigur că nu sunt toxice” VIDEO EXCLUSIV

Ce complexe a avut în tinerețe

Tot în cadrul ediției 84 a emisiunii EGO Life, Bianca a recunoscut că în tinerețe era complexată de faptul că avea câteva kilograme în plus. În 1990, fostul fotomodel a câștigat un concurs de frumusețe.

În adolescență eram mai pufoasă. Nu am fost grasă, dar nici slabă moartă nu eram. Nu era ca acum, o competiție. Nu eram conștientă de faptul că arăt bine. O persoană care este frumoasă are o trecere mai ușoară. Sunt fete și femei care profită de așa ceva. Tot primesc mesaje de la diverse persoane în care îmi spuneau cât de mult mă admirau. Nu am știut ce impact am la vremea respectivă. Nu am fost o frumusețe răvășitoare, am avut doar noroc”, a mai completat vedeta.

Despre aceasta, dar și despre alte subiecte interesante, Bianca Brad discută miercuri, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *