Cătălin Botezatu are case și apartamente de câteva milioane de euro, dar locuiește cu chirie. Ce „ascunde” în Casa Muzeu EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit cu Bianca Drăgușanu.
Cătălin Botezatu are case și apartamente de câteva milioane de euro, dar locuiește cu chirie. Ce „ascunde” în Casa Muzeu EXCLUSIV

Designerul Cătălin Botezatu nu colecționează doar bijuterii scumpe, haine de brand sau obiecte de artă, ci și proprietăți. Chiar dacă în momentul de față susține că îi place să stea mai mult cu chirie, Botezatu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că deține mai multe proprietăți în România, case în care nu mai locuiește, dar pe care nu le vinde deoarece au o însemnătate aparte.

De curând, Cătălin Botezatu și-a achiziționat un penthouse în Dubai, la etajul 54 al unei clădiri somptuoase, mărind astfel numărul proprietăților pe care le are atât în România, cât și în afara granițelor. Deși primul apartament l-a cumpărat imediat după ce a împlinit 18 ani și își dorea enorm să aibă o casă a lui, acum designerul susține că preferă să stea mai mult în chirie și să se mute des.

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Stă mai mult prin hoteluri, dat fiind faptul că-i place enorm să călătorească sau în case închiriate, astfel că proprietățile din România au ajuns nelocuite.

Și-a transformat casele în spații de depozitare

Pe cele mai multe le-a transformat în spații de depozitare și chiar le-a pus denumiri pentru a le repera mai ușor.

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap” pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu” pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu” rămâne fără replică. Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca (nr. Bianca Drăgușanu) și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului (nr. șoseaua Nordului)”, ne-a mai povestit amuzat designerul.

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu are mai multe case, dar preferă să stea în chirie

Își alege casele în funcție de priveliște

Odată cu trecerea anilor, Cătălin Botezatu a devenit și mai pretențios. Nu numai la bijuterii, haine și oamenii care îi sunt alături, ci și la locuințele sale. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” susține că, în momentul de față, pe lângă confort, caută să aibă o priveliște de excepție, tocmai pentru a-i da în fiecare zi o stare bună de spirit.

„Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului și stau într-un super apartament. De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. O casă la mare, o casă la munte”, ne-a mai povestit designerul.

Nu s-ar muta definitiv din România

În ultima vreme, Cătălin Botezatu s-a îndreptat și spre piața imobiliară din Dubai, acolo unde și-a achiziționat două proprietăți, însă nu se gândește nicio clipă să părăsească definitiv România. Îl țin în țară familia și prietenii, pe care însă vrea să-i convingă să își cumpere și ei proprietăți în Emiratele Arabe Unite.

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu îşi alege casele în funcţie de privelişte

„Nu mă mut definitiv în Dubai. Sunt un patriot prin excelență. Poate că voi sta mai mult pe acolo. În curând voi face o prezentare la Dubai și cred că la Hotelul Versace. E altceva. Dubaiul e Dubai, indiferent de ce spun oamenii. Cred că nu m-aș plictisi nici dacă aș sta numai acolo, dar nu m-am născut acolo, nu mă pot adapta să stau nonstop, familia mea este aici, prietenii mei sunt aici. Am să încerc să-i duc pe rând acolo și dacă îi voi convinge să-i mutăm pe toți în Dubai, ne mutăm acolo”, a mai declarat Botezatu pentru EGO.ro, completând că ,spre deosebire de prietena lui de suflet, și în curând vecina din Dubai, Raluca Bădulescu, el își caută apartamente care au bucătărie.

„Eu am bucătărie în casele mele. I-am zis și Andreei Popa (n.r. cea care i-a facilitat cea mai nouă achiziție din Dubai) că vreau cea mai frumoasă bucătărie, chiar dacă nu o folosesc. Așa că apartamentul meu este cu cea mai frumoasă bucătărie”.


Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *