Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați la 18 ani. ”Cine venea la mine zicea wow!” EXCLUSIV

Primii bani câștigați de Cătălin Botezatu la vârsta majoratului au reprezentat și prima investiție riscantă!
Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați la 18 ani. ”Cine venea la mine zicea wow!” EXCLUSIV

Cătălin Botezatu nu este doar un designer celebru, ci și un antreprenor de succes. A știut să facă bani încă de la o vârstă fragedă, reușind de fiecare dată să investească inspirat. Astfel, a adunat o avere impresionantă. Botezatu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre lumea riscantă a afacerilor, în care a intrat de timpuriu, la vârsta majoratului, dar și despre noile achiziții imobiliare, în luxuriantul Dubai.

Deși mereu pe drumuri, pentru Cătălin Botezatu acasă înseamnă România
Deși mereu pe drumuri, pentru Cătălin Botezatu acasă înseamnă România

Nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre bani sau despre cât a strâns de-a lungul carierei sale de designer vestimentar, însă recunoaște că este un bărbat căruia nu îi lipsește nimic și care își permite orice extravaganță. Primii bani i-a făcut în anii comunismului, iar acest lucru i-a permis să fie pe picioarele lui încă de la vârsta majoratului. Cătălin Botezatu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în momentul în care a decis să plece din casa părintească s-a mutat direct în propria lui locuință, pe care și-a cumpărat-o singur, din banii munciți de el:

„Aveam 18 ani și am avut undeva pe Făinari un apartament, dar foarte cochet făcut. Avea un design, pe vremea aia, mi-am făcut cu sticlă, cu oglinzi. Cine venea la mine zicea wow. După care, al doilea apartament, la 20 de ani, a fost un fel de penthouse, în Centrul Civic, vizavi de Palat și avea scară interioară, pe un turn, tot așa făcut din banii mei, făcut de mine. După care au urmat și altele”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Creatorul de modă face investiții în imobiliare
Creatorul de modă face investiții în imobiliare

Cătălin Botezatu investește în imobiliare

În momentul de față, Cătălin Botezatu a prins gustul proprietății. Astfel că nu are doar un singur apartament, în București, ci în mai multe orașe ale lumii. De curând, el și-a achiziționat un penthouse într-un „zgârie nori” din Dubai, poziționat într-o zonă rezidențială. Pe Cătălin l-am întâlnit azi chiar la evenimentul organizat de agenția imobiliară care i-a facilitat tranzacția apartamentelor din Dubai. Căci designerul nu are doar unu, ci mai multe proprietăți în Emirate.

Cătălin Botezatu deține mai multe proprietăți
Cătălin Botezatu deține mai multe proprietăți

„Nu laud proiectul, dar nu cred că se poate ceva mai top decât asta. Pentru că nu văd, poate ceva să fie suspendat în aer și să vină cu mașinile suspendate. Am mai văzut și alte proprietăți, dar această locuință mi se pare top. De la finisaje, design, mobilier, totul e top. Andreea Popa, prietena mea, m-a convins să mai fac o investiție. Andreea Popa este cea mai bună în domeniul imobiliarelor din Dubai, nu că o laud, dar ea vinde pe piața din România de cinci ani.

Nu mai vorbesc de prima investiție, vorbesc de cea de acum. Am ales-o pe ea deoarece ea poate să faciliteze achiziții la prețuri foarte bune. Lumea crede că în Dubai este exagerat de scump. Nu este așa. Prețurile sunt mai ieftine decât în România. Un apartament pornește de la 250.000 de euro, cu două camere, dar este o investiție care în timp se triplează”, ne-a mai declarat Cătălin Botezatu.

Este unul dintre cei mai talentați designeri din Europa
Este unul dintre cei mai talentați designeri din Europa

Nu vrea să-și închirieze apartamentele din Dubai: ”Femeia, bijuteria și mașina nu se închiriază”

Cătălin Botezatu mai susține că mulți români și-au achiziționat apartamente în Dubai, pentru a le închiria turiștilor. El însă nu are nici cel mai mic gând să lase persoane străine în casă.

„Andreea Popa (n.r. fondatoarea agenției imobiliare) se ocupă și de închirierile proprietăților, dar nu. Mi-a spus dacă vreau și celălalt apartament, și pe acesta nou, dacă vreau să le închiriez, dar am zis că nu. Pe celălalt poate, deși nu cred. E prea frumos. Bineînțeles, prietenii mei vor beneficia de găzduirea mea. Dar să-l închiriez, nu. Doamne ferește, să mi se întâmple ceva și să am nevoie de bani. Dar deocamdată nu e cazul. Femeia, bijuteria și mașina nu se închiriază”, ne-a mai spus cu o doză de umor Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru EGO.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *