Cătălin Botezatu, aspru criticat pentru apariția din vacanța exotică. Ce detaliu inedit au observat fanii, a stârnit controverse

Iată ce detaliu au observat fanii lui Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu a fost aspru criticat de fanii săi de pe rețelele sociale, după ce a publicat mai multe imagini din vacanță în care apare cu pedichiura făcută. Internauții s-au declarat extrem de deranjați de modul în care s-a afișat creatorul de modă. Iată fotografiile cu celebrul designer care au declanşat scandalul monstru!

Scandal uriaș între Cătălin Botezatu și fanii săi din mediul online

Cătălin Botezatu este foarte activ pe rețelele sociale, iar acolo are foarte mulți urmăritori cu care împărtășește diferite idei, dar și experiențe din viața sa. De curând, însă, celebrul creator de modă a publicat pe Instagram câteva fotografii din vacanță.

Însă, reacțiile nu au fost cu siguranță cele la care se aștepta, ba din contră. Cunoscutul designer de modă a fost aspru criticat de fanii săi. Comentariile răutăcioase au curs minute în șir.

”Te-ai născut degeaba”

În imaginile respective, Cătălin Botezatu apare într-un cadru de vis, zâmbitor și foarte relaxat, însă internauților le-a atras atenția un detaliu pe care l-au taxat rapid. Aceștia au observat ca designerul are pedichiura făcută și l-au criticat pentru asta.

”Fetița cu unghii negre.

Poate să-mi explice și mie cineva, care e faza cu pedichiura respectivă? Nu de alta, dar e cam scarry💀 ca să nu zic altcumva🤦‍♂️ Mai ales când vine la pachet cu un Nume s’un Renume ca al d’lui🫵

Doamne ajută, dar nu rămânem fără bani de ojă…aici e problema😂😂😂

Frumoasa pedichiura, pisi 👏😍😂😂😂

Te-ai născut degeaba! Noi nu evoluați!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și Cum s-a afișat Cătălin Botezatu în vacanța de lux. Detaliul care i-a înfuriat pe internauți: “Ai stricat toată poza”!

Cătălin Botezatu nu s-a mai abținut și a răbufnit

După ultimul comentariu de mai sus, celebrul creator de modă nu s-a mai abținut și a răbufnit. ”Câtă prostie! Tare complexată mai ești frumoaso!”, i-a răspuns Cătălin Botezatu utilizatoarei de mai sus.

”Bună și mulțumesc. Nu sunt complexată deloc, cu nimic. Crede-mă. Am de toate. Am 50 de ani, am sănătate”, a continuat internauta.

Citește și Cine este fratele lui Cătălin Botezatu. Puțini știu acest secret din viața lui: “Ne-am văzut de câteva ori, dar atât”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *