Cine este fratele lui Cătălin Botezatu. Puțini știu acest secret din viața lui: “Ne-am văzut de câteva ori, dar atât”

Este mult mai mic decât designer-ul

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

Pe Cătălin Botezatu îl cunoaște toată România, însă puțini știu că designer-ul are și un frate, mult mai mic decât el. Creatorul de modă a vorbit despre el în urmă cu câțiva ani și a spus cum se înțeleg. Ce diferență de vârstă este între ei și cum arată Alexandru.

El este fratele lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Creatorul de modă a iubit cu pasiune și are un fiu, despre care s-a aflat de curând, dar și viața familiei sale este la fel de palpitantă. Puțini știu, de exemplu, că designer-ul are un frate vitreg. După ce s-a despărțit de mama creatorului de modă, tatăl său și-a refăcut viața.

Femeia cu care s-a recăsătorit avea un fiu, astfel că Bote are acum un frate vitreg. Deși nu au același sânge, mulți au spus că Alexandru, fiul vitreg al tatălui designer-ului, seamănă foarte bine cu Bote. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Cătălin Botezatu spunea că îl cunoaște pe fratele său vitreg de când era copil și că s-au întâlnit de câteva ori, dar nu au o relație apropiată. Alexandru este mult mai tânăr decât designer-ul, având puțin peste 30 de ani. Bote, pe de altă parte, a împlinit recent vârsta de 57 de ani.

Citește și: Ce avere impresionantă are Cătălin Botezatu. Designerul a împlinit 57 de ani, ținuta purtată a atras toate privirile

”Îl cunosc pe Alexandru de când era copil, este un băiat bun, dar nu avem tangențe. Ne-am văzut de câteva ori, dar atât, fără să avem o relație apropiată. Acest băiat este fiul soției tatălui meu”, a precizat designer-ul, în trecut.

Cine este fratele lui Cătălin Botezatu. Puțini știu acest secret din viața lui: “Ne-am văzut de câteva ori, dar atât”
Alexandru, fratele lui Cătălin Botezatu

Femeia de care Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește

De-a lungul timpului, creatorul de modă a avut relații cu femei celebre și extrem de frumoase. A iubit însă și o femeie care nu i-a răspuns cu aceleași sentimente și nu au putut avea o relație. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 30 de ani, când Bote dădea admitere la Facultatea de Teatru. Acolo a cunoscut-o pe Bianca Brad și s-a îndrăgostit fulgerător de ea. Fostul fotomodel a povestit, în emisiunea EGO Life, de ce nu a format un cuplu cu Bote.

Citește și: Cătălin Botezatu, detalii despre familia Versace. Ce a dezvăluit despre Donatella: “Extraordinar de exigentă!” VIDEO EXCLUSIV

”Pe Cătălin l-am cunoscut la examenul de admitere la facultate, la IATC. Ne-am cunoscut în sala de așteptare pentru examen, eram foarte mulți studenți pe vremea aceea, era înainte de Revoluție. Erau peste 250 de candidați pe un loc. Pentru că eram prea mulți, ne-au grupat pe alfabet. Era Botezatu, Brad, am nimerit în aceeași grupă. Am intrat în vorbă, normal, și cred că atunci i-a sclipit…”, a mărturisit Bianca Brad.

”Eu nu am fost niciodată genul să fac pasul (n.r. primul pas). El de atunci era extravagant. Îmi aduc aminte că era îmbrăcat în alb, se purtau florile alea mari, Hawaii. Așa a venit el îmbrăcat pentru examen. A fost foarte îndrăgostit de mine. Eu nu am fost, îmi pare rău că a suferit după mine, chiar a suferit după mine. El era un gentleman. Am cunoscut-o pe mama lui, care l-a crescut extraordinar de frumos, dar nu am rezonat, nu am simțit… Am fost foarte corectă, am rămas amici. A fost pur și simplu o relație platonică.”, a mai spus Bianca Brad, la EGO Life cu Dana Săvuică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *