Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu. Reacția neașteptată a designerului

Părerea lui Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu
Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu. Reacția neașteptată a designerului

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu. Celebrul designer a făcut referire la colega sa de breaslă în cadrul unui podcast și și-a expus părerea față de activitatea ei din mediul online. Iată ce declarații a făcut designerul.

Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu. Reacția neașteptată a designerului

Dana Budeanu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Creatoarea de modă a intrat și mai mult în atenția publicului odată cu apariția ei în emisiunea Vorbește Lumea, unde prezenta rubrica de verdicte în modă.

Ulterior, Dana Budeanu s-a mutat în mediul online, unde a continuat aceeași rubrică, dar a introdus și elemente cu tentă iornică despre „amețite” și „mafioți”. Mai exact, subiectul de discuție era despre acele persoane, bărbați sau femei, care nu se încadrează în anumite standarde sau le urmează pe cele greșite.

Recent, Cătălin Botezatu a fost invitat la podcastul lui Măruță unde a făcut referire, printre altele, și la celebra creatoare de modă. „Bote” a declarat că urmărește videoclipurile Danei Budeanu și că o apreciază pentru felul ei de a fi și curajul de care dă dovadă.

„Mă uit singur și râd ca prostul.

Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul podcastului.

Cea mai recentă imagine cu gemenele Danei Budeanu. Cât de mari au crescut

Pe cât de populară este Dana Budeanu, pe atât de mult dorește vedeta să își țină fiicele departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor. Din timp în timp, designerița postează imagini pe conturile de socializare cu gemenele sale, Maria și Dana, care în luna noiembrie vor împlini vârsta de 18 ani. Însă creatoarea de modă are grijă ca de fiecare dată să își protejeze fiicele.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, adolescentele apar stând la o masă alături de mama lor, iar imaginea este însoțită de textul: „doar în urma pașilor lor”.

Dana Budeanu, alături de fiicele sale
Dana Budeanu, alături de fiicele sale

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a declarat că cele mai fericite momente şi cele mai mari satisfacţii din viaţa sa au legătură cu fiicele sale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
8 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *