Ce superstiții are Cătălin Botezatu, de fapt: ”Mă gândesc să nu îmi meargă rău!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre piesele create de el

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari din țară. Acesta s-a bucurat de numeroase prezentări ținute pe podiumurile internaționale și a primit o mulțime de premii pentru tot ce a reușit să facă. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, el ne-a vorbit despre piesele create, dar și despre cum pot lucra tinerii creatori alături de el. Mai mult, starul a recunoscut că este superstițios și este atent la o mulțime de lucruri.

Cătălin Botezatu, despre superstițiile pe care le are

Raluca Bădulescu, prietena bună pe care o are Cătălin Botezatu, dezvăluia într-un interviu Ego.ro că este superstițioasă. Astfel, designerul vestimentar ne-a mărturisit că este la fel ca jurata de la “Bravo, ai stil” atunci când vine vorba despre acest aspect. Totuși, el preferă să fie pozitiv în carieră și să se gândească la faptul că totul o să meargă ca pe roate:

“Am! (n.r. superstiții) De Revelion trebuie să port tot felul de chestii, am lenjerie roșie, bani în pantofi, mănânc 12 boabe de struguri.

Nu vreau să îmi treacă pisica neagră prin față sau să mă întorc din drum! Dacă mă întorc din drum stau așezat pe pat și mă gândesc să nu îmi meargă rău! Am, da! Sunt superstițios!

Nu neapărat. (n.r. nu este superstițios atunci când vine vorba despre carieră) Nu plec de la premiza că dacă fac ceva o să îmi meargă rău! Sunt un om extrem de pozitiv! Atunci, plec mereu de la premiza că totul merge exact cum mi-am propus, adică bine!”

Cătălin Botezatu, despre cum ar putea să lucreze un designer alături de el

Cătălin Botezatu a punctat că un tânăr designer poate să lucreze alături de el dacă este ascultător, ținând cont că, de-a lungul timpului, a lansat mai mulți creatori de modă pe piață. Totuși, cunoscutul star a avut și un mesaj tranșant de transmis la adresa persoanelor care îl copiază:

“Dacă ar fi ascultător, ar putea să lucreze! Am lucrat cu mulți și am lansat mulți pe piață! Dacă nu, să facă ca alții care mă copiază și care se dau drept designeri. Niște nonvalori!”

Citește și: Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”. Ce dezvăluiri a făcut despre Bianca Drăgușanu și surorile Gabor VIDEO EXCLUSIV

Își recunoaște fiecare piesă

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România, având o carieră strălucitoare și reprezentându-ne cu succes pe podiumurile internaționale.

Acesta a fost premiat de numeroase ori pentru reușitele sale. Chiar dacă a dezvăluit de-a lungul anilor o mulțime de creații inedite, starul a punctat că recunoaște fiecare produs ce îi poartă semnătura:

“Doamne ferește, normal! (n.r. își recunoaște toate piesele create de-a lungul timpului) Am făcut mii și mii de piese și îmi recunosc fiecare produs! Este firesc!”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre cel mai important premiu pe care l-a primit: “Nu sunt croitor”. De ce e supărat pe noua generație de designeri VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *