Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”. Ce dezvăluiri a făcut despre Bianca Drăgușanu și surorile Gabor VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu: ”Eu cu ea am vrut să mă însor!”

Cătălin Botezatu, este, fără dar și poate, unul dintre cei mai doriți burlaci din România. Creatorul de modă a cucerit, de-a lungul timpului, multe femei frumoase, însă niciodată nu s-a căsătorit, preferând independența și libertatea. Totuși, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre singura femeie pe care mama lui a acceptat-o și a vrut-o ca noră. În plus, acesta a făcut dezvăluiri inedite despre colaborările pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu, Monica și Ramona Gabor.

Cătălin Botezatu, despre femeia pe care mama lui a vrut-o noră

Cătălin Botezatu și Tania Budi au o frumoasă legătură de prietenie, care a rezistat de-a lungul timpului. Acesta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa vedetei, explicând că o vede ca pe un înger. Mai mult, el, care s-a ocupat de Fashiontv Awards Gala, a punctat că blondina a fost singura femeie acceptată de mama lui și dorită drept noră, însă acum este prea târziu pentru o căsătorie:

“Cum să cerți așa o femeie frumoasă? Niciodată! Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: “Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!”. De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Citește și: Cum se simte Cătălin Botezatu după noua operație suferită: „M-au văzut 20 de medici la Istanbul”. Femeia celebră care îl suna din 2 în 2 minute VIDEO EXCLUSIV

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)”

Ce spune despre Bianca Drăgușanu și surorile Gabor

În același timp, designerul vestimentar a recunoscut că nu le-a certat niciodată, în backstage, la o prezentare de modă, pe surorile Gabor și Bianca Drăgușanu. Acesta a punctat că Monica Gabor este o adevărată profesionistă, deschizând și închizând podiumul:

“Cum să le cert? Eu nu cert femei frumoase! Nu ai ce să cerți, ele sunt și au fost niște profesioniste ca manechine. Monica, cel puțin, deschidea și închidea prezentarea. Nu am de ce să cert niște femei deștepte. În general, nu cert femei! Le mai cert la prezentări, dar în rest nu!”

Citește și: Secretul ascuns în spatele imaginilor postate de Cătălin Botezatu pe internet. Chiar celebrul designer l-a dezvăluit VIDEO EXCLUSIV

A lucrat cu o mulțime de staruri internaționale

Cătălin Botezatu a marcat numeroase reușite, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute vedete internaționale. Acesta ne-a mărturisit că nu ține neapărat să facă o colaborare, în acest moment, cu vreo persoană publică din România:

“Să ne înțelegem, am lucrat cu Vanessa Williams și a pozat pentru mine în celebrul Vogue. Am lucrat cu Tyra Banks, cu Toni Braxton, pe care am adus-o în România și a și prezentat pentru mine. Din România, cu ce vedetă aș vrea să lucrez? Cu niciuna! Ele fac bine ce fac în domeniul lor. Aș face o prezentare cu toate vedetele, sunt toate frumoase, dar să îmi doresc să lucrez cu una cu ardoare, nu! Lasă-le să facă ce fac ele acolo!”

Citește și: Ce staruri internaționale poartă hainele lui Cătălin Botezatu: “Lista este imensă”. Sfaturi de modă de la celebrul creator VIDEO EXCLUSIV

Nu refuză să lucreze, din nou, cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au păstrat o relație bună de-a lungul timpului, după despărțire. Creatorul de modă ne-a mărturisit că ar accepta să lucreze oricând cu blondina, dacă aceasta l-ar suna și i-ar spune că își dorește să apară într-o prezentare:

“Da, dacă ea și-ar dori, da. Dacă mă sună mâine și zice: “Vreau și eu în prezentare la mine!”, îi zic: “Da, feti, vino în prezentare, vino la tata!”.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *