Cătălin Cazacu, despre momentul în care și-a sărutat colega, pe Natalia Mateuț: „Am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional”. Ce relație au de fapt VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost perioada recentă pentru Cătălin Cazacu și prin ce a trecut

Cătălin Cazacu și-a sărutat colega, într-un moment de neatenție, în direct în emisiunea “Xtra Night Show”. Telespectatorii nu au știut ce să creadă, astfel că s-au lansat în diferite dezbateri în mediul online. Astfel, într-un interviu exclusiv Ego.ro, campionul la motociclism a vorbit despre respectivul moment, oferind detalii și despre viața lui amoroasă.

Ce spune Cătălin Cazacu despre colega lui, Natalia Mateuț

Cătălin Cazacu a fost prezent la Viva! Influencers Party 2023, unde a venit alături de Natalia Mateuț, dar și de șefa lui. Acesta ne-a vorbit despre momentul care a pus pe jar telespectatorii, când a sărutat-o pe frumoasa lui colegă:

“Nu doar, am venit și cu șefa mea, care este aici, de-o parte. Nu am voie să fiu lăsat nesupravegheat! Când sunt lăsat nesupravegheat, cine știe ce mai fac! Așa este mai bine să fiu supravegheat. Acum, pe acest segment…mi-am pupat colega, da! Așa mi-a venit! La câte prostii am făcut în viața aceasta, un pupic nu mai schimbă una sau alta.

Nu citește comentariile din mediul online și nu se uită la știri

Cătălin Cazacu preferă să nu se uite la comentariile pe care le primește în mediul online. Acesta a punctat că nu șterge vorbele răutăcioase pe care le primește de la internauți. De asemenea, vedeta de televiziune nu se uită nici la știri:

“Eu nu am citit în viața mea comentariile. Nu citesc comentariile! Da, de asta e democrație, e normal ca oamenii să scrie și mă bucur că îmi scriu, dar nu mi-am făcut un obicei din chestia asta și nici măcar nu le șterg. Eu îi las și pe cei care mă înjură. Ce îmi plac cei care mă înjură, mor după ei! Eu nu mi-aș lua niciodată din timpul meu ca să scriu 3 cuvinte. Oamenii, dacă și-au luat din timpul lor, îmi dau seama că sunt important! Nu le citesc și nu mă uit la știri niciodată.”

Îi merge bine pe toate planurile

De asemenea, Cătălin Cazacu a explicat că a trecut printr-o perioadă din care a avut de învățat, iar acum trăiește clipe minunate din viața lui. Vedeta de televiziune ne-a mărturisit că îi merge bine și pe plan amoros. Când vine vorba despre munca sa, el are grijă să fie prezent atât pe micile ecrane, cât și la evenimente:

“Suntem niște profesioniști care fac o emisiune de divertisment. Divertisment, dacă o să caute cineva în dicționar o să vadă că acolo suntem niște personaje. Natalia este prietena mea și va rămâne prietena mea întotdeauna. E bine că toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă, că eu nu sunt! Eu îmi trăiesc viața și copilăria, mă bucur de ce se întâmplă după o perioadă în viața mea în care a trebuit să învăț. Mă bucur că am învățat și pun în practică ce am învățat. Sunt liniștit, am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional. Mi s-au întâmplat toate lucrurile pe care mi le doream. Muncesc mult, urmează un sezon plin! În timpul săptămânii muncesc, în weekend sunt plecat la evenimente. Mai am timp și de viața amoroasă, ce să vreau mai mult? Doamne ajută să mă țină Dumnezeu sănătos!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *