Cătălin Cazacu, despre viața lui amoroasă: ”Nu căutăm, ne uităm momentan!” VIDEO EXCLUSIV

Ce noutăți au apărut în viața personală. Prezentatorul a făcut mărturisiri neașteptate

Cătălin Cazacu este extrem de ocupat, bucurându-se de numeroase proiecte, prezentând matinalul de la Antena Stars și având o mulțime de pasiuni. Totuși, atunci când vine vorba despre viața amoroasă, prezentatorul de televiziune ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este singur și nu caută, în momentul de față, o iubită.

Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre viața amoroasă

Cătălin Cazacu s-a întors la viața de zi cu zi după o escapadă în Grecia. În stilul său, plin de umor, prezentatorul le-a mulțumit șefilor pentru faptul că l-au lăsat să își încarce bateriile. În plus, prezentatorul TV ne-a mărturisit că după această vacanță îi este greu să se trezească devreme pentru a merge la matinalul pe care îl moderează:

„Am fost și mi-am încărcat bateriile o săptămână în Grecia. Vreau să le mulțumesc pe această cale șefilor mei, care sunt indulgenți cu mine și îmi oferă această minunată ocazie de a-mi reîncărca bateriile prin pasiunea pe care o am, anume navigatul. E foarte greu, cumva, mai ales după ce îți ieși din ritm să te mai trezești. Dar sunt foarte bine plătit și de asta mă trezesc. Nu, sunt sărac și de asta trebuie să mă trezesc, să muncesc. (râde) Cine nu are rate, nu știe ce pierde. Cum să nu ai rate? Mi s-ar da peste cap viața. Concluzia este că mă trezesc, dar nu cu zâmbetul pe buze. Am 45 de minute în care înjur pe toată lumea, îmi dau seama că am rate și merg mai departe.”

Citește și: ”Un mare bravo pentru că a apărut alături de Denise Rifai”. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, reacție uluitoare

„Nu sunt certăreț de felul meu, nu am fost niciodată”

Cătălin Cazacu a venit alături de Natalia Mateuț, colega lui de platou, la Elle New Media Awards. Acesta ne-a mărturisit că niciodată nu s-a certat cu vedeta în timp ce se afla la filmări. Cei doi se înțeleg extrem de bine, sunt relaxați și râd din orice, spre bucuria telespectatorilor:

„E foarte greu să ne certăm pentru că noi râdem în 90% din timpul pe care îl petrecem acolo. Se râde mult. Nu știu de muncit cât se muncește, dar de râs, se râde mult. Nu avem motive, suntem foarte relaxați, cred că asta se și vede la noi. Venim acolo și lucrurile merg cât mai natural și cred că asta ajută. Eu nu sunt certăreț de felul meu, nu am fost niciodată. Dacă nu îmi convine ceva, plec.”

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri din viața amoroasă: „Nu sunt disponibilă. Am treabă multă anul ăsta”. Ce i-a lăsat lui Cătălin Cazacu, după ce au rupt logodna VIDEO EXCLUSIV

„Sunt un om singur!”

De asemenea, Cătălin Cazacu ne-a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă, punctând că nu are o iubită alături de el în momentul de față, fiind singur. Cu toate acestea, el are mesaje de la admiratoare pe Instagram, însă nu caută o persoană specială:

„Foarte multe fete frumoase aici. Ce se întâmplă? Nu știu ce se întâmplă, m-a chemat Natalia. Sunt un om singur. După cine ai vrea să îmi fugă ochii? Nu, lasă, mă descurc singur. Nu căutăm, ne uităm momentan. (n.r. iubită) Poate sunt câteva, să fie primite! (n.r. fete care îi dau mesaj pe Instagram)”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *