Cătălin Cazacu vrea să revină la prima sa dragoste, actoria. De ce renunțase la celelalte proiecte din care făcea bani. „De la anul îmi fac filmul meu. Gata!” EXCLUSIV VIDEO

Cătălin Cazacu: „Vine vara acum și mă reîntorc la lucrurile pe care le făceam cu atâta plăcere”

Cătălin Cazacu și-a demonstrat talentul actoricesc nu doar prin prisma emisiunilor pe care le-a moderat sau unde a fost invitat, ci și în lungmetrajele „Taci sau faci” și „Odată pentru totdeauna”, unde a avut roluri semnificative. Deși părea că se duce într-o direcție bună, prezentatorul TV a lăsat această pasiune într-un con de umbră, însă mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu neapărat din vina lui.

Cătălin Cazacu: „Am schimbat multe lucruri în ultimul timp”

Carismatic și mereu cu zâmbetul pe bune, Cătălin Cazacu a demonstrat că se descurcă foarte bine și în postura de actor. Deși debutase furtunos în această industrie, se pare că în ultimii ani nu a mai prins niciun proiect de genul.

„Pe această cale vreau să-i spun Domnicăi (nr. Domnica Cârciumaru-director de casting) că îi mulțumesc că m-a chemat la ultimul casting. Pe care nu l-am luat, dar asta este, știi cum se zice că în viață trebuie să mai încerci. Recunosc că am dormit pe mine o perioadă bună. Am dormit pe mine o bună perioadă din viața mea în ultimul timp, dar am revenit. Chiar dacă dorm la propriu la prânz, pentru că n-am cum să resist altfel, îmi pun ordine în viață pentru că am schimbat multe lucruri în ultimul timp și sunt foarte bucuros de ce mi se întâmplă în ultima vreme”, a povestit amuzat Cazacu pentru EGO.ro.

De altfel, recunoaște că în ultima perioadă nu s-au mai legat atât de bine lucrurile și că publicul îi cere să revină în postura de amfitrion de petreceri.

„Am reușit să pornesc proiecte pe care le lăsasem în pom și pomul în aer. Vine vara acum și mă reîntorc la lucrurile pe care le făceam cu atâta plăcere. O să mă întorc din nou să pun muzică, să fac petrecerile alea mișto pe care le făceam și îmi era tare dor de chestia asta. Am o grămadă de lucruri pe care le-am pus de-o parte și le-am suspendat, pe care le-am uitat, dar le-am dat drumul acum”.

„O să fac și eu ca Vârciu, o să fac filmul meu dacă nu mă cheamă nimeni”

Dacă la petreceri s-a reîntors, dovadă că luna viitoare va pleca în Grecia pentru a organiza petreceri pe barcă, la actorie mai are de așteptat, căci nu are niciun proiect în derulare. Mai în glumă, mai în serios, Cazacu declară că dacă nu va lua un casting în viitorul apropiat, se gândește să-și facă propriul film.

„Dar să știi că și actoria este unul dintre lucrurile de care îmi este dor. Acum, ce-i drept, nu depinde doar de mine. O să fac și eu ca Vârciu, o să fac filmul meu dacă nu mă cheamă nimeni. Deci, Domnica, dacă nu mă chemi la casting în următorul an și nu iau niciun rol, de la anul îmi fac filmul meu. Gata”, a mai povestit prezentatorul emisiunii „Showbiz report”.

Cătălin Cazacu vrea să revină la prima sa dragoste, actoria
Cătălin Cazacu vrea să revină la prima sa dragoste, actoria

La fel ca Liviu Vârciu, nu are resursele necesare pentru a produce un film în viitorul apropiat, însă asta nu-l împiedică să viseze.

„Noi suntem prieteni de 1000 de ani. Noi am fost săraci și mai săraci ca noi nu exista nimeni. Nu-mi spune că vreunul din noi poate să strângă vreodată bani. Nu există asta. Noi și banii suntem două linii paralele. A că reușim să găsim mereu soluții este o altă discuție. Știi care este soluția la noi? Noi când nu mai avem bani facem încă o rată”.

„Eu ce știu să fac? Fac distracție”

Până la actorie, Cătălin Cazacu se distrează alături de publicul lui, o săptămână pe barcă în Grecia.

„Fain pe barcă este cea mai tare experiență, cel mai tare concediu, cea mai tare excursie sau ce vrei tu pe care poți să o ai, mai ales că de data asta este un pic diferit. Ne-am strâns un grup mai, cum să zic, mai tineresc. Dacă data trecută a fost un pic și pe mâncare, pe cultură, de data asta pentru că sunt doar eu singur, Zoran, asociatul meu, cu care organizez aceste evenimente nu poate să vină pentru că este plecat, mă lasă singur la cârmă. Atunci eu ce știu să fac? Fac distracție. La cererea publicului, cum e zicala: muzică, dans, tot ce vrei, Dj Bobo și femei”, a mai povestit Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *