Reacția lui Cătălin Cazacu, după ce s-a scris că ar fi fost prins în pat cu amanta. „Ceva am făcut de merit atâta atenție” EXCLUSIV

Primele declarații făcute de prezentatorul Antena Stars pe seama infidelității în relația cu Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit înainte de nuntă, fără însă să ofere prea multe detalii. S-au vehiculat tot felul de variante, de la nepotrivire de caracter până la infidelități. De fiecare dată, prezentatorul emisiunii „Showbiz report” de la Antena Stars a încercat să evite speculațiile, însă apar tot felul noi informații. Cătălin Cazacu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nici el nu se aștepta să primească atâta atenție.

Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru

De curând s-a vehiculat faptul că sportivul i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru în timpul logodnei și că ar fi „tradus-o” cu o tânără pe nume Elena, despre care Cancan.ro spune că își câștigă existența din videochat. Se pare că cei doi se întâlneau în apartamentul pe care Cătălin Cazacu și Ramona Olaru îl renovau pentru a-l face căminul lor, apartament din care prezentatoarea de la „Neatza” îl părăsise pe perioada reamenajării deoarece nu mai suporta să stea în condiții de șantier.

Nu este pentru prima dată când motociclistul este acuzat de infidelitate, însă este pentru prima dată când se speculează că ar fi beneficiat financiar de pe urma partenerelor sale. Contactat de reporterii EGO.ro, Cătălin Cazacu a preferat să nu comenteze subiectul, declarând că nu este genul lui să intre în astfel de speculații.

„Ca bărbat am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție”, a declarat în exclusivitate Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

S-a zvonit că amanta îl întreținea

Ceea ce îl face pe Cătălin Cazacu să fie rezervat în declarații este gravitatea acuzaților apărute în presă. Se vehiculează că amanta era cea care îl întreținea pe motociclist și că acesta ar fi fost motivul principal pentru care el nu renunța la relația lor, în ciuda faptului că Ramona Olaru aflase de întâlnirile dintre ei și îl pusese să aleagă.

Dacă privim în urmă, prin luna noiembrie a anului trecut, Ramona nu doar că își strângea lucrurile din casa pe care o renovau, dar lăsa de atunci să se înțeleagă faptul că nu doar șantierul din casă o deranjează, ci că relația lor scârțăie.

„Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E „terminat” acum fără noi”, povestea anul trecut Ramona Olaru pentru EGO.ro, ca cei doi să se împace și să petreacă împreună Revelionul.

De la începutul anului, Cătălin Cazacu a fost „cuplat” de tabloide cu diverse domnișoare, de la colege de trust, până la artiste precum Andreea Bălan și mai nou fete de oraș. De fiecare dată, prezentatorul Antena Stars a negat că ar fi într-o relație, afirmând că în momentul în care exista cineva în viața lui își va asuma totul, așa cum a făcut-o de fiecare dată.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a mai declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

Citește și Cum a reacționat Cătălin Cazacu când a fost întrebat de iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Gestul total neașteptat VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *