Cu ce a rămas Cătălin Cazacu după despărțirea de Ramona Olaru. „Mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri incredibile

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit imediat după ce apartamentul prezentatorului emisiunii „Showbiz Report” a fost complet renovat și utilat, pregătit special pentru o viață de familie. Pentru că Ramona a fost singura femeie care l-a convins să renunțe la „cuibul” lui de burlac, Cătălin Cazacu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu poate să se obișnuiască cu noul spațiu după plecarea ei.

Cum arată acum casa lui Cătălin Cazacu: „Am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan”

Apartamentul și ultima lui transformare a trecut printr-o sumedenie de peripeții, cu muncitori care nu și-au făcut bine treaba, cu șantier care s-a întins mai mult decât se stabilise inițial, cu plecat de acasă din cauza molozului și a zgomotelor infernale. Cu toate acestea, atunci când a fost gata renovat și utilat, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu au putut să se bucure împreună de confortul casei pentru care o pregăteau pentru o viață împreună.

„Eu am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan, verzi, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o „insulă” mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede eu pe bijuterii „sparg”. Cu cât îți spun, cu atât simt durerea mai mare. E ca la preot: te duci, te spovedești și apoi speri că îți trece. Dar ca să completăm, să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu să îți zic nuanța, dar oricum e o nuanță din asta de-a voastră, că bărbații dacă știu mai mult de trei culori nu este ok”, a povestit Cazacu pentru EGO.ro, completând că mai deschide ușa de la camera special amenaajată pentru Ramona și o privește cu nostalgie.

„Este gata. Îl țin închis. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”.

„Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Cazacu regretă despărțirea de Ramona Olaru, căci deși au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri, cei doi aveau planuri mari și se pregăteau de nuntă. Însă, se pare că mai mult regretă și faptul că în urma acestei despărțiri s-a ales și cu un apartament nu foarte pe placul lui, recunoscând că îi este extrem de dor de casa pe care și-o amenajase după propriile lui gusturi și activități.

„Eu acum în interiorul meu plâng. Exact cum spuneai, era un apartament de burlac. Exact asta era partea bună a apartamentului. Asta era ce avea apartamentul mai bun. Deci era un apartament care avea led-uri roșii, scaun de masaj, perne imense de stat când mă jucam pe TV, aveam mașină de făcut popcorn. Deci era o sală de cinematograf, cu sală de masaj, cu un spa, cu ce voiai, tu, cu tot, și cu o cameră de oaspeți”, a mai declarat ușor dezamăgit sportivul.

Extrem de sincer și asumat, Cătălin Cazacu recunoaște că a făcut destule greșeli în viața lui și că probabil o să le mai facă, însă ceea ce este sigur este că după fiecare eșec reușește să se repună pe picioare și să o ia de la capăt.

„Sunt cel mai bun exemplu și așa trebuie să țineți minte. Cine face ca mine, ca mine să pățească. Punct și de la capăt”, a concluzionat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

Citește și Cătălin Cazacu se pregătește să părăsească România. „Mă uit la data de plecare ca ăia care se uită la data de eliberare din pușcărie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *