Cătălin Crișan iubește din nou. Ce spune despre o nouă căsătorie, la 55 de ani. Artistul a trecut prin două divorțuri

Ce surprize le pregătește fanilor în curând

Cătălin Crișan nu mai are nevoie de nicio prezentare! Îi încântă pe oameni cu talentul său de peste 35 de ani. De-a lungul timpului, la fel ca toți ceilalți oameni, a fost trecut și el prin suferințe în dragoste. În prezent însă, artistul în vârstă de 55 de ani se declară foarte fericit, căci iubește din nou.

Ce spune Cătălin Crișan despre relația sa. Are de gând să se căsătorească din nou?

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori până acum. Recent, a dezvăluit că este din nou într-o relație. Artistul nu s-a ferit să spună că iubește din nou. Întrebat despre căsătorie, Cătălin Crișan nu a știut ce să spună.

Ce pretenții are de la femeia din viața lui? Cunoscutul cântăreț spune că își dorește ca partenera să-i asculte și să-i înțeleagă vorbele nerostite și să îl iubească sincer.

„Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund. (…) Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Cătălin Crișan pentru viva.ro.

Cătălin Crișan a avut o căsnicie cu Lucia Bubulac din 1995 până în 2009. Ulterior, artistul a fost căsătorit cu Alina Cupșa, de care a divorțat în 2013.

Vezi și – Cu ce se ocupă Lucia Bubulac, la 11 ani de la divorțul de Cătălin Crișan. A ajuns în top 100 femei de succes din România

Ce surprize pregătește Cătălin Crișan pentru fanii lui

Cătălin Crișan continuă să își surprindă fanii cu tot felul de surprize. Artistul muncește pentru a scrie a doua piesă de teatru, dar vrea să încheie și romanul pe care l-a început în urmă cu câțiva ani. De asemenea, urmează să aibă și melodii noi pe care le va cânta în concerte live, atât în țară cât și în străinătate.

„Voi termina de scris cea de a doua piesă de teatru, romanul început acum câțiva ani, melodii noi compuse pentru colegii mei, dar și pentru mine, concerte LIVE prin țară și străinătate. Nu-mi fac multe planuri pentru că cineva spunea: ‘Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i ce planuri de viitor ai'”, a mai spus Cătălin Crișan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *