Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară: „Bine ai venit în familia noastră”. Prima imagine emoționantă cu bebelușul

Miercuri dimineață, 13 martie 2024, Cătălina Ponor a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta gimnastă a postat prima imagine înduioșătoare cu mezinul familiei.

Cătălina Ponor a născut un băiețel

În mediul online, Cătălina Ponor a dat vestea că a devenit mamă pentru a doua oară. Sotia lui Bogdan Jianu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a postat o fotografie cu mânuța nou-născutului, însoțită de un mesaj emoționant.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, a scris fosta gimnasta pe Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul trecut și mai au un copil, pe nume Vlad, care a venit pe lume în decembrie 2022. Miercuri dimineață, vedeta a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară și a postat prima imagine emoționantă cu bebelușul.

Cei doi sunt împreună din 2018, dar au făcut cununia religioasă abia anul trecut. Ceremonia s-a ținut într-un cadru restrâns, în prezența familiei și a prietenilor, cum ar fi Octavian Bellu, Mariana Bitang, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa sau Monica Roșu.

Cum a început povestea de dragoste cu Bogdan Jianu

„Nu considerăm că e o relație secretă! Am tot ieșit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret. Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasă am trecut la next step! Suntem într-o nouă etapă, privim cu încredere în viitor, nu are rost să anticipăm! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viața privată în presă”, a declarat Bogdan Jianu în trecut.

Povestea lor de dragoste a început dintr-o prietenie. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunoșteau de mai multă vreme, însă a durat ceva timp până au acordat o șansă iubirii. Anterior, actorul a fost însurat cu Julia Chelaru, fosta cântăreață a trupei Exotic.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a susținut Julia Chelaru în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, după divorțul de actor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *