Câte perechi de pantofi are Anca Serea. Vedeta deține o colecție impresionantă: „De ordinul sutelor!” VIDEO EXCLUSIV

Ce vis a avut de la o vârstă fragedă

Nu este un secret faptul că Anca Serea este perfecționistă atunci când vine vorba despre aparițiile sale în spațiul public, având grijă mereu să le prezinte urmăritorilor săi ținute elegante, care o complimentează. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre marea ei pasiune, pantofii, explicând câte perechi de încălțăminte se află în casa în care locuiește cu Adi Sînă.

Anca Serea, pasionată de pantofi

Anca Serea are alături de Adi Sînă patru micuți, Noah, Ava, Moise și Leah, iar vedeta mai are doi copii dintr-o relație anterioară, Sarah și David. Aceasta și cântărețul formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, atunci când vine vorba despre cumpărături, se pare că Anca Serea a rămas cea pasionată de haine și pantofi din familie, căci artistul nu mai este atât de interesat de acest subiect așa cum era înainte:

“Înainte eram amândoi la fel de pasionați de cumpărături, acum am rămas doar eu! Adi între timp s-a mai echilibrat și s-a mai liniștit în această direcție. Sunt femeie, activez în lumea în care trebuie să avem o ținută atent aleasă, curată, în ton cu evenimentul la care ne aflăm!

Trebuie să recunosc că pantofii sunt punctul meu sensibil. Prefer să îmi iau ceva de calitate de 2-3 ori pe an. Gențile la fel, dar nu pot să spun că dau sume exorbitante foarte des!”

Citește și: Ce nu a făcut Anca Serea niciodată, nici măcar la nunta cu Adi Sînă. Regula peste care nu trece: “Mi se pare complet greșit”. Care sunt singurele ei slăbiciuni VIDEO EXCLUSIV

Câte perechi de pantofi are

Anca Serea preferă să investească în lucruri de calitate, însă recunoaște că este foarte pasionată de încălțăminte. Vedeta deține peste 200 sau 300 perechi de pantofi, însă se bucură de propriul dressing pentru aceste piese. Ea a punctat că încă de mică a avut acest vis, anume de a avea un loc special în casă unde să își pună ținutele:

“Speram să nu mă întrebi acest lucru! Am foarte multe! De ordinul sutelor! Nu chiar 500, dar cred că vreo 200 sau 300 da! Am! (n.r. un dressing pentru pantofi) A fost un vis pe care îl aveam de când eram mică, când îmi doream să am un dulap care să fie exclusiv pentru haine, pantofi și genți!

În fiecare casă în care mergeam construiam un dressing! Acum nu pot să zic că este într-o ordine perfectă pentru că mereu mai luăm ceva și rămâne dezastru în urma noastră! Dar da, avem un dressing!”

Citește și: Anca Serea, adevărul despre operațiile estetice: “Sunt influențată de prietenele mele”. Ce rol are în afacerea familiei VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *