Câte zodii are zodiacul indian. Ce aduce în plus față de zodiacul european

Zodiacul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne
Câte zodii are zodiacul indian. Ce aduce în plus față de zodiacul european

Câte zodii are zodiacul indian și ce trebuie să aflați pentru fiecare în parte. Zodiacul indian este diferit de cel european și cel chinezesc. Fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. De asemenea, acesta nu are drept scop să ghicească viitorul. Pentru a afla mai multe despre zodiacul indian, vă invităm să parcurgeți textul de mai jos.

Câte zodii are zodiacul indian

Zodiacul indian este diferit de zodiacul european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne. Zodiacul indian are scopul de a da sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine. Astrologia indiană are 36 de zodii şi dezvăluie numeroase lucruri inedite.

Lotus: 1-10 ianuarie

Lotusul are multă prezenţă de spirit şi este extrem de independent. Nu suportă să se pună presiuni asupra sa, indiferent de natura lor. Este introvertit și preferă locurile liniștite.

Arcaş: 11-20 ianuarie

Nativii născuți sub zemnul Arcaşului şi-au creat propriul lor univers, departe de lumea exterioară. Au înclinaţii puternice spre filosofie şi visare.

Vultur: 21-30 ianuarie

Vulturul nu se abţine atunci când vine vorba să-i atenţioneze pe aceştia cu scopul de a-i corecta. De asemenea, vulturul demonstrează că are o personalitate puternică, fiind foarte cinic în multe situaţii.

Caleaşcă: 31 ianuarie-9 februarie

Aceste persoane sunt vivace și le place să experimenteze lucruri noi şi să descopere noi teritorii. Detestă rutina, în consecinţă se vor afla mereu în căutare de schimbări.

Apă: 10-19 februarie

Nativul acestei zodii este foarte orgolios şi de încăpăţânat. De cele mai multe ori dă dovadă de irascibilitate şi acţionează sub impulsul momentului. Nu reușește să fie chibzuit cu banii şi nu îi place să fie contrazis.

Perlă: 20 februarie-1 martie

Acești nativi au o mare nevoie de ocrotire din cauza vulnerabilităţii lor. Au o fire artistică şi sunt foarte sensibili şi creduli, fiind uşor de impresionat.

Corabie: 2-10 martie

Potrivit astrologiei hinduse, firea celui care s-a născut în această zodie este destul de dificilă. Deşi la prima vedere pare sociabil, nu îi plac oamenii.

Yoghin: 11-20 martie

Yoghinul este vizionar şi are o fire reflexivă. Are un caractar preponderent îndreptat spre latura spirituală a vieţiii, nefiind deloc interesat de cea materială. Este dotat cu simţ practic şi este perfecţionist din fire.

Toporişcă: 21-31 martie

Sunt siguri de potențialul pe care îl au. În unele situații devin intoleranți. Chiar și așa, sunt foarte buni parteneri, iar în relațiile amoroase sunt destul de tandri.

Cal: 1-10 aprilie

Calul este extrem de sociabil şi îi place să fie înconjurat de cât mai mulţi oameni. Din cauza faptului că detestă singurătatea, alege uneori companii nepotrivite.

Birjar : 11-20 aprilie

Acest nativ este nestatornic în ceea ce priveşte opiniile şi atitudinile pe care le are. Îi plac schimbările şi are capacitatea de a se adapta mereu la acestea.

Foc: 21-30 aprilie

În relaţiile cu cei din jur este înţelegător şi blând. Focul se îndrăgosteşte foarte uşor, dar sfârşeşte relaţiile cu aceeaşi uşurinţă cu care le şi începe.

Capră: 1-10 mai

Nativii zodiei Capră sunt optimişti şi dau dovadă de inteligenţă. De regulă, aceştia sunt nerăbdători şi încep mai multe lucruri deodată, însă fără să le finalizeze.

Elefant: 11-20 mai

Elefantul pare o persoană rece, cu o statură impunătoare. Însă, sub învelişul tare pe care îl poartă ca pe un scut din teama de a nu fi rănit, se ascunde o fire calmă.

Fir: 21-31 mai

Este dotat cu înțelepciune și cu un simț practiv. Asta îl ajută să fie eficient în multe situații. Mai mult, este un familist convins.

Pheonix – 1-10 iunie

Nativii acestei zodii, sunt blânzi, tandri şi sinceri.

Sunt oameni cu principii morale bine înrădăcinate, care nu vor profita niciodată de bunăvoinţa celorlalţi, chiar dacă sunt bine intenţionaţi.

Diamant: 11-20 iunie

Este extrem de orgolios şi încrezător în forţele proprii. O altă trăsătură care îl defineşte este superficialitatea de care dă dovadă pe toate planurile.

Vier: 21-30 iunie

Vierul este dotat cu multă carismă şi are calităţi înnăscute de oratorie. Astrologia hindusă semnalează că această zodie are abilitatea de a-i manipula pe cei din jur. Întotdeauna vor să își atingă scopul.

Şarpe – 1-10 iulie

Şarpele nu empatizează cu aproapele său şi nu conştientizează cât de benefic ar fi ajutorul său pentru cel de lângă el. În relaţiile de iubire, Şarpele nu este chiar cel mai fidel partener.

Ţestoasa: 11-21 iulie

Ţestoasa este o fire harnică şi muncitoare, de aceea e capabilă de cele mai bune rezultate. Are puțini prieteni în jur și asta pentru că adără să stea singur.

Câine: 22 iulie-1 august

Familist din fire, Câinelui îi place să petreacă cea mai mare parte a timpului alături de ai lui, în detrimentul prietenilor.

Vânător: 2-12 august

Este un individ autoritar căruia îi place să organizeze mereu regulile jocului. Este sufletul petrecerii, fiind mereu în centrul atenţiei şi întreţinând o atmosferă plăcută.

Urs: 13-23 august

Le place corectitudinea şi nu menajează pe nimeni atunci când observă greşeli. Se remarcă prin imaginaţie bogată şi creativitate, în anumite situaţii.

Fecioară: 24 august-2 septembrie

Cei care s-au născut sub mantia Fecioarei sunt foarte critici atât cu ei înşişi, cât şi cu cei din jurul lor. Au un spirit analitic foarte bine dezvoltat, dar şi un spirit de observaţie foarte pregnant.

Pană: 3-12 septembrie

Răbdarea şi toleranţa nu sunt tocmai punctele sale forte. De aceea, interacţiunile cu această zodie pot deveni din ce în ce mai dificile.

Rândunică: 13-23 septembrie

Rândunica este o persoană disciplinată care nu suportă haosul. Are o viaţă echilibrată şi ordonată supusă unor rigori. Se simte în largul său doar în sânul familiei şi lângă prietenii săi.

Balanţă: 24 septembrie-3 octombrie

Întotdeauna se ghidează după propriile principii morale, fără să facă excepţie. Este un om onest, cu un comportament exemplar. Deşi este o fire sociabilă, Balanţa are puţini prieteni, dar aleşi pe sprânceană.

Uliu: 4-13 octombrie

În general, are o vedere de ansamblu asupra situaţiilor şi are capacitatea de a-şi păstra obiectivitatea.

Maimuţa: 14-23 octombrie

Maimuța consideră că cei din jurul ei sunt obligaţi să o servească mereu, indiferent de voinţa lor. Maimuţa are impresia că totul i se cuvine.

Delfin: 24 octombrie-2 noiembrie

Este capabil de aproape orice compromis pentru a-şi atinge scopurile. Isteţimea de care dă dovadă îl scoate din orice încurcătură. În relaţiile sentimentale este foarte pasional şi foarte tandru.

Turn: 3-12 noiembrie

Turnul este statornic în relaţiile sale şi îi place să le ofere persoanelor vulnerabile protecţia sa. De asemenea, este o companie plăcută.

Leu: 13-22 noiembrie

Au sițul umorului, iar acest lucru îi caracterizează. Leul este curajos și face față cu brio multor obstacoloe. Reușește de fiecare dată să își atingă scopul.

Pustnic: 23 noiembrie-2 decembrie

Este avid de cunoaştere şi se axează mai mult pe viaţa profesională, fără a fi preocupat de gândul de a-şi forma o familie. Pe plan sentimental, relaţiile nu sunt chiar atât de dificile.

Scoica: 3-12 decembrie

Scoica oferă sfaturi înţelepte în cele mai multe situaţii, de aceea mulţi apelează la nativii acestei zodii atunci când se află în situaţii dificile la care nu găsesc o rezolvare.

Metal: 13-21 decembrie

Nativul acestei zodii este foarte calculat şi ia întotdeauna decizii raţionale gândindu-se mereu la consecinţe. Totuşi, concentrându-se prea mult pe acest aspect.

Funie: 22-31 decembrie

Cei născuţi în această zodie sunt persoane determinate, care ştiu întotdeauna ce vor de la viaţă. Funia este puternică şi statornică, şi găseşte rezolvări chiar şi la cele mai dificile probleme.

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.