Ce zodii se potrivesc în dragoste. Cele mai bune compatibilități

Ce zodii se potrivesc în dragoste. Pentru cei care vor să afle, iată care sunt cele mai bune compatibilităţi şi de cine trebuie să vă feriți
Ce zodii se potrivesc în dragoste. Cele mai bune compatibilități

Ce zodii se potrivesc în dragoste și care fac echipa perfectă pe plan profesional. În Zodiacul European sunt câteva zodii mai compatibile, drept urmare, dacă vor să își construiască o familie, au toate șansele de reușită. Pentru cei care nu au aflat încă despre compatibilitatea acestor zodii, vă prezentăm mai jos care dintre acestea se potrivesc perfect.

Ce zodii se potrivesc în dragoste și le merge bine pe plan profesional

Pentru cei care vor să afle, iată care sunt cele mai bune compatibilităţi şi de cine trebuie să vă feriți. Atunci când vorbim de compatibilitate ne gândim la cea atât pe plan personal cât și profesional. Aici lucrurile stau diferit. Doi parteneri care colaborează perfect pe plan profesional, nu înseamnă că pot fi și parteneri de viață, în intimitate. Lucrurile stau la fel și invers.

Zodiile care se potrivesc cu Berbecul

Berbecul nu este atât de maleabil și tolerant. Drept urmare, nu este foarte ușor să îi intri în grații. Berbecul se potrivește cel mai bine cu Săgetatorul, Leul, Gemenii.

Ce zodii se potrivesc în dragoste. Cele mai bune compatibilități
Zodiile și dragostea

De altfel, ei se potrivesc bine și cu persoane care au ascendent în aceste două zodii. Cu toate astea, între ei nu există potrivire perfectă. Berbecul și Balanța pot fi parteneri pe lungă durată. O pasiune adevărată există și cu Leul. Însă, este nevoie de compromisuri din ambele părți. Zodia Berbec este guvernată de elementul primordial al Focului și intră în opoziţie cu zodiile de Apă.

Zodiile care se potrivesc cu Taurul

Taurul este o zodie puternică,virilă,calmă şi perseverentă. Taurul se înțelege foarte bine cu Fecioara și Capricornul, dar și cu Pestii. Scorpionul este un candidat serios cand e vorba de o relatie amoroasă/sexuală cu un Taur. De aseenea, Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii. Aceste zodii au șanse mari să stea unul aproape de celălalt. Nativul acestei zodii este caracterizat de dualitate şi interacţiune. Zodia Taur se numără printre cele mai norocoase și favorizate semne astrale de pe roata zodiacului

Zodiile care se potrivesc cu Gemenii

Gemenii se potrivesc cu Vărsătorul și Balanta, dar și cu Săgetătorul pentru că are prezent un planeta Mercur. Nativii din Zodia Gemeni sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante.

Gemenii se potrivesc cu Fecioarele

Gemenii sunt sapiosexuali din fire, asa ca stimularea mentala e mai importanta decat cea fizica. Gemenii se plictisesc repede de obicei, cand vine vorba de amor. Compatibilitate erotică ridicată au cu Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator. Pe plan profesional, Gemenii se completează perfect cu Fecioarele, Leii, dar și Peștii.

Zodiile care se potrivesc cu Racul

Racul este o fire complexă,care poate fi înţeleasă doar de cei cu care rezonează. Racul se potriveste foarte bine cu Taurul si Capricornul. Aceștia au foarte multe interese comune si elemente care îi leaga. Racii par foarte timizi la început, latura lor erotică iese la iveală când încep sa se simtă confortabil. Racii sunt compatibili cu Taur, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Pesti, Leu, potrivit ziare.com. De la începuturile astrologiei, zodia Rac a fost asociată cu apa adâncă și misterioasă şi cu Luna, când luminoasă, când întunecoasă.

Zodiile care se potrivesc cu Leul

Elementul care îi caracterizează pe Lei are o mare însemnătată. El reprezintă un spirit revoluţionar, o mare încredere în sine, entuziasm şi sinceritate debordantă.Nativul născut în zodia Leu este o fire curajoasă,căreia îi place să conducă.

Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Leul se potrivește cu Berbecul și Săgetatorul, dar și cu Balanța, Vărsătorul și Gemenii.

Berbecul, Săgetător, Gemeni, Balanta, Vărsător. Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care Leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Zodiile care se potrivesc cu Fecioara

Nativul acestei zodii este considerat adesea ca fiind puţin timid şi naiv,dar el se simte foarte confortabil cu felul lui de-a fi.

Fecioara este obsedată de disciplină și foarte fixis. Ea se potrivește cel mai bine cu Scorpionul și Racul. Fecioara preferă să facă sex doar în locuri care strălucesc de curățenie. Fecioara se poate înțelege de minune pe termen lung cu Săgetătorul și Leul. Cei doi vor înțelege perfect Fecioara puțin dificilă.

Compatibilitate erotica ridicată cu: Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn.

Zodiile care se potrivesc cu Balanța

Vărsătorul, Gemenii, Săgetătorul și Vărsătorul sunt semnele zodiacale care se înțeleg perfect cu Balanța. De altfel, balanțele sunt persoane extrem de diplomate și cu greu își ies din fire. Aceşti nativi au nevoie de interacţiune umană pentru a fi fericiţi în carieră şi funcţionează foarte bine în parteneriate. Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii se dovedesc a fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Compatibilitate erotica ridicată cu: Gemeni, Varsator, Leu, Sagetator.

Zodiile care se potrivesc cel mai bine cu Scorionul

Scorpionul este cunoscut pentru capacitatea lui de a gândi limpede,indiferent de situaţie. Scorpionii se potrivesc cel mai bine cu Pestii si Racii. Racul și Scorpionul sunt două semne trăiesc intens și își hrănesc reciproc pasiunea, ceea ce le permite să funcționeze bine în doi. O altă pereche în care zodiile sunt depedente una de alta, e formată din Pești și Scorpioni.

Zodii care se potrivesc cu Săgetătorul

Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care Săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile. Săgetătorul se potriveste foarte bine cu Leul si cu Balanta. Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, ceea ce înseamnă că au cantități nebune de energie. Se potrivesc pe termen scurt, însă ies scântei imediat între ei și este cam grea supraviețuirea pe viață. Berbec, Leu, Gemeni, Balanta, Varsator sunt parteneri perfecți erotici.

Zdiile care se potrivesc cu Capricornul

Capricornul se potriveste cel mai bine cu Taur si Fecioara, Rac si Scorpionul. Capricornul și Taurul au cea mai intensă chimie, mai puternică decât oricare dintre celelalte semne astrologice.

Vor fi împreună pentru totdeauna și, cu toate că în calea lor vor apărea diferite ispite, se vor bucura de o singură companie de-a lungul întregii vieți. Sinceritatea, respectul și dragostea pe care și-o poartă sunt motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă. Leii, Vărsătorii şi Peştii sunt nativii care se vor ridica la pretenţiile şi aşteptările Capricornilor în afaceri. Ca și parteneri erotici, Capricornul preferă: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion, Pești

Zodiile care se potrivesc cu Vărsătorul

Nativul acestei zodii încearcă tot timpul să transmită energii pozitive celor din jurul lui. Gemenii și Vărsătorii au o conexiune mentală și emoțională de nota 10. De asemenea, Balanțele sunt potrivite pentru Vărsători. Aceste două semne sunt creative și pline de idei. Mai mult decât atât, cu toate că adoră să petreacă timp de calitate în cuplu

Vărsătorul cu Balanţa pot va avea o relaţie de prietenie absolută, care poate dura o veşnicie, asta pentru că vărsătorii sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Zodiile care se potrivesc cu Peștii

Racul și Scorpionul se potrivesc cu Peștii. Racul și Peștii sunt două sene de apă, care lucrează foarte bine împreună. Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn. Cele patru semne zodiacale pot fi partenerii perfect pentru Pești. De asemenea, Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere. Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine şi a putea trăi îmbelşugat şi în confort.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.4 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *