Câți bani a câștigat Anisia Gafton la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. Suma colosală, după 3 luni petrecute în junglă

Anisia Gafton este mai bogată după trei luni petrecute în junglă

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Anisia Gafton a fost încoronată regina junglei, în finala show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. Actrița a ajuns în finală alături de Giani Kiriță, iar publicul de acasă a votat și a decis că Anisia merită să fie declarată învingătoare. Câți bani a câștigat Anisia Gafton, în urma participării la show.

Câți bani a câștigat Anisia Gafton pentru cele trei luni petrecute în junglă

Anisia Gafton a câștigat finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de joi seară. Actrița a fost votată de telespectatori, care au desemnat-o învingătoare, în finala cu Giani Kiriță. După trei luni petrecute în junglă, timp în care a trecut prin probe care au marcat-o, Anisia poate spune că efortul a meritat.

Spre deosebire de alte show-uri TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu a anunțat un premiu în bani pentru cel care iese învingător. Fiecare concurent a avut, însă, un onorariu pentru perioada petrecută în jungla din Republica Dominicană. În funcție de cât au rezistat în concurs, participanții au fost recompensați, conform contractului pe care l-au semnat la plecare.

În ceea ce o privește pe Anisia Gafton, ea s-a aflat în competiție încă de la început. Potrivit cancan.ro, actrița a încasat la final nici mai mult, nici mai puțin decât 128.000 de euro. Chiar dacă a stat trei luni departe de casă și a trecut prin cele mai dure probe, Anisia Gafton poate spune acum că efortul a meritat.

Anisia Gafton a fost încoronată „Regina junglei”. „Nu m-am obișnuit nici acum cu tarantulele alea și cu viermii”
Anisia Gafton este regina junglei

Anisia Gafton, despre câștigarea trofeului

La scurt timp după ce a fost declarată de telespectatori regina junglei, Anisia Gafton a dat un interviu pentru Ego.ro, în care a vorbit despre competiție. În finala care a fost joi seară, în direct la Pro TV, Anisia a purtat o rochie lungă, elegantă, stilizată de prietena și colega ei din competiție, Ruxi.

„Sunt mai divă. Contează atitudinea. Și cu tarantulele pe cap am fost divă. Într-adevăr mi-a purtat noroc rochia lui Ruxi, ea mi-a făcut-o. Eu mi-am ales culoarea asta, albastru regal, în rest s-a ocupat ea. Sunt extrem de fericită și într-un entuziasm fantastic”, ne-a spus amuzată Anisia despre look-ul ei, completând că a rămas profund impresionată de valul de mesaje de susținere pe care le-a primit în ultimele zile.

„Am presimțit, e adevărat, pentru că am primit foarte multe mesaje și am avut foarte multă susținere de la foarte mulți influenceri și chiar și din echipa cealaltă am avut susținători, nu doar din echipa mea. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul și din toată inima mea. De zic din toată inima mea? Pentru că eu așa sunt, un om inimos și s-a văzut și în junglă. Eu dacă vreau să râd, râd cu toată inima, dacă plâng, plâng cu toată inima, dacă vreau să încurajez, o fac cu toată inima, așa sunt eu”, a mai spus Anisia pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *