Câți bani ar fi primit Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Pro TV. Detalii inedite din culisele mutării bombă din TV

Iată câți bani ar fi primit cei trei chefi de la Pro TV!

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin la Pro TV, după 10 ani petrecuți în curtea postului rival. Cei trei chefi se vor alătura proiectului Masterchef, iar telespectatorii sunt nerăbdători să-i vadă din nou la treabă. Pentru a accepta oferta lor, însă, șefii postului din Pache Protopopescu au scos o sumă uluitoare din buzunare. Iată câți bani ar fi primit cele trei vedete!

Ce sumă li s-ar fi oferit chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu pentru a reveni la Pro TV

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt, fără doar și poate, unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România. În toamna anului trecut, ei au refuzat să mai participe la filmările de la Chefi la Cuțite și s-a declanșat un adevărat scandal între ei și conducătorii postului de televiziune Antena 1.

În prezent, există nişte procese pe rol în acest sens. Totuși, acestea nu i-au împiedicat pe cei trei să semneze un contract cu Pro TV, postul care i-a consacrat. Astfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor putea fi văzuți din nou la Masterchef, una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare de la noi din țară.

Te-ar mai putea interesa și Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România!

Ce salariu ar avea fiecare chef la Pro TV

Potrivit celor de la news18.ro, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu primeau aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru a fi jurați în emisiunea Chefi la cuțite.

Cu toate astea, cele trei vedete erau nemulțumite, deoarece în conturile postului intrat sume de bani uriașe din publicitate, dar ei nu încasau mare lucru. Astfel, aceștia au decis să renunțe la show-ul culinar și s-a iscat un mare scandal.

Rămași fără angajament, Pro TV a decis să le facă o oferă. Conform sursei de mai sus, șefii postului din Pache Protopopescu le-au oferit celor trei bucătari de două ori mai mulți bani decât Antena 1.

Prin urmare, aceștia au acceptat să revină la Masterchef. Ei ar câștiga 600.000 de euro pe an la Pro TV. Făcând un mic calcul, asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau circa 20.000 de euro pe lună.

Te-ar mai putea interesa și Val de reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la Pro TV după 10 ani. Internauții s-au activat: “Așa da!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *