Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România

Puțină lume își mai aduce aminte aceste imagini

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2024

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au devenit cunoscuți publicului în urmă cu 12 ani, când au apărut în calitate de jurați în primul sezon al emisiunii MasterChef. Cei trei au părăsit emisiunea în 2014, însă urmează să revină anul acesta la Pro TV. Puțini își mai aduc aminte cum arătau cei trei jurați la începuturile lor în televiziune.

Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în primul sezon de MasterChef

Vestea că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV pentru următorul sezon al emisiunii MasterChef i-a bucurat pe fanii acestora. Cei trei jurați se întorc la cârma show-ului culinar care i-a făcut celebri, după 10 ani. Puțini își mai aduc aminte cum arătau chefii în primele sezoane ale emisiunii, în urmă cu 10-12 ani.

Florin Dumitrescu avea 24 de ani la vremea respectivă, Sorin Bontea avea 42 de ani, iar Cătălin Scărlătescu avea 39 de ani. Toți trei se lăudau cu experiență în bucătărie și, de-a lungul timpului, au acumulat și experiență în televiziune. La 12 ani de când au debutat în această formulă, cei trei sunt foarte buni prieteni și au o chimie extraordinară pe micul ecran, fiind cea mai apreciată formulă de jurați.

Vezi și: Val de reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la Pro TV după 10 ani. Internauții s-au activat: “Așa da!”

De când au plecat de la Pro TV la Antena 1, emisiunea MasterChef și-a schimbat componența juriului de mai multe ori, însă în niciun sezon nu s-a mai bucurat de succesul pe care l-a avut la început, cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. În 2024, cei trei revin la televiziunea la care s-au lansat, pentru filmările sezonului cu numărul 9 al emisiunii MasterChef.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, în primele sezoane de MasterChef

Ce spun cei trei jurați despre revenirea la Pro TV

La scurt timp după ce postul de televiziune a anunțat că jurații se întorc la emisiunea MasterChef, cei trei au declarat că sunt nerăbdători să revină la show-ul la care au debutat.

”Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu”, a declarat Sorin Bontea.

Vezi și: Gina Pistol, în cărți pentru MasterChef 2024? Detaliul care a apărut pe internet după anunțul Pro TV

”MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie”, a adăugat Dumitrescu.

”Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a conchis Scărlătescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *