Gina Pistol, în cărți pentru MasterChef 2024? Detaliul care a apărut pe internet după anunțul Pro TV

Revine Gina Pistol în televiziune?

Scris de: Daoud Andra

16 Apr. 2024

Vestea că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV, după 10 ani, a fost foarte bine primită de public. Imediat au început să apară speculații cu privire la cine ar urma se prezinte emisiunea MasterChef, iar numele Ginei Pistol a fost pe buzele multora.

Gina Pistol bate palma cu Pro TV?

Postul de televiziune Pro TV a anunțat marți că îi aduce înapoi pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, pentru următorul sezon al emisiunii MasterChef. Cei trei jurați au fost la cârma emisiunii în primele trei sezoane, din 2012 până în 2014, după care au plecat la Antena 1. În 2024, revin la emisiunea care i-a consacrat, ajunsă la sezonul cu numărul 9.

Fanii celor trei i-au copleșit cu mesaje și comentarii pe rețelele de socializare și le-au transmis că abia așteaptă să îi vadă la emisiune. Mulți s-au întrebat cine va prezenta MasterChef și dacă nu cumva alături de cei trei chefi în platou va fi chiar Gina Pistol. Cei patru au colaborat cu succes la Chefi la Cuțite, până când prezentatoarea a decis să facă o pauză de la televiziune, pentru a se dedica familiei, în special fetiței sale.

Citește și: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, primele declarații despre revenirea la MasterChef. De ce au acceptat să se întoarcă la Pro TV

Pe parcursul celor 8 sezoane, juriul emisiunii s-a schimbat de câteva ori, dar și formatul. În primele 6 sezoane a fost prezentator Răzvan Fodor, după care sezoanele 7 și 8 s-au desfășurat fără prezentator. Fanii emisiunii au transmis pe rețelele de socializare că le-ar plăcea să îl vadă la cârma emisiunii din nou pe Fodor, dar au existat și voci care au cerut-o pe Gina Pistol.

”Îl vrem pe Fodor ca prezentator!”, ”Eu zic că fac echipă bună cu Gina Pistol”, ”Soția (n.r. Irina Fodor) să prezinte Chefi la Cuțite pe Antenă și el (n.r. Răzvan Fodor) MasterChef pe Pro TV”, ”Masterchef ca la-nceput, pentru cine n-a știut”, ”Sperăm să prezinte Gina Pistol” – au fost câteva dintre comentarii.

Gina Pistol, schimbare de look spectaculoasa 2
Gina Pistol a renunțat la televiziune în urmă cu mai bine de un an

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune

Vedeta s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de un an, după ce a cântărit mult această decizie. Gina Pistol a povestit atunci că problemele de sănătate, programul încărcat de la filmări și dificultățile cu care se confrunta în calitate de proaspătă mămică au determinat-o să ia decizia. Cu toate că nu mai prezintă emisiuni TV, este în continuare foarte activă în mediul online și nu are timp să se plictisească deloc. Nu exclude însă revenirea pe micile ecrane, mai devreme sau mai târziu.

Citește și: Smiley, mărturisiri incredibile după 7 ani de relație cu Gina Pistol. Care e de fapt secretul căsniciei lor, nu multe femei ar accepta asta

”Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”, spunea Gina Pistol, la Antena Stars, toamna trecută.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *