Câți bani au câștigat Iuliana Pepene și Sonia Simionov la America Express. Sumele sunt fabuloase

Cele două au părăsit competiția de la Antena 1.
Câți bani au câștigat Iuliana Pepene și Sonia Simionov la America Express. Sumele sunt fabuloase

Miercuri seară, 22 noiembrie, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost eliminate de la America Express-Drumul Soarelui. Cele două jurnaliste au pierdut marele premiu pus în joc, dar s-au întors acasă cu sume frumușele în conturi. Timpul petrecut pe Drumul Soarelui se pare că le-a priit acestora! Iată cât au încasat.

Câți bani au câștigat Iuliana Pepene și Sonia Simionov la America Express

Conform zvonurilor apărute în presă, Iuliana Pepene și Sonia Simionov ar fi primit 2.000 de euro de persoană pentru fiecare ediție. Echipa lor a rezistat vreme de 5 săptămâni în show-ul de la Antena 1, ceea ce înseamnă că fiecare s-a întors acasă cu câte 10.000 de euro de la Antena 1, notează Cancan.ro. 

În ediția de miercuri seară, 22 noiembrie, Irina Fodor le-a arătat celor două concurente totemul roșu, care simbolizează finalul cursei lor.

Citește și: Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt

Ce au declarat după ce au fost eliminate

Vestea că au fost eliminate nu a picat prea bine pentru cele două concurente.

„Pe mine nu m-a impactat vestea când m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau. Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut, n-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene, după ce a părăsit America Express 2023.

„Nu e un moment de bucurie, dar nici un moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă”, a adăugat și Sonia Simionov, la Antena 1.

Citește și: Detaliul din trecutul Soniei Simionov de la America Express de care puțini știau. Cine sunt și cu ce se ocupă părinții ei, de fapt

Ce echipe se luptă pentru marele premiu de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost prima echipă care au părăsit America Express. A doua echipă, Ionuț Rusu cu colegul său, iar cea de-a treia a fost compusă din Sonia Simionov și Iuliana Pepene. Iată ce concurenți au mai rămas în cursă:

  • Alexia Eram și Aris Eram;
  • Romică Țociu și Cătălin;
  • Iulia Albu și Mike;
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu;
  • Tony și Ada Galeș;
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *