Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt

Cele două sunt colege la Antena 1

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2023

Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt

Una dintre echipele care se remarcă în acest sezon la America Express este formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Cele două au pornit în aventura din America de Sud la începutul verii, iar acum telespectatorii pot vedea la televizor cum s-au descurcat pe Drumul Soarelui. Cine sunt cele două și cum au ajuns să facă echipă în emisiunea de aventură.

Cine este Sonia Simionov

Sonia Simionov este jurnalistă Antena 1, dar este pasionată și de sport. Are 36 de ani, iar cei mai mulți dintre telespectatori o știu de la Observator. Apare la Antena 1 de ani buni, atât în calitate de reporter, cât și de prezentatoare. Este o fire competitivă și iubește sportul, iar condiția fizică pe care a căpătat-o de-a lungul timpului o ajută și în aventura din America Express.

Citește și: Alexia Eram, adevărul despre certurile cu fratele ei, Aris. Ce se întâmplă în spatele camerelor de la America Express: “L-am bătut la cap” VIDEO EXCLUSIV

În copilărie, a făcut înot de performanță, fiind campioană națională la acest sport. A participat și la competiții internaționale, la sfârșitul anilor ’90, unde a câștigat medalii de aur și argint, potrivit Pagina de Media. Ulterior, și-a descoperit pasiunea pentru un alt sport: biliardul. În anul 2014, a devenit campioană națională la acest sport.

Mai mult, în liceu a jucat baschet și tenis de câmp. Îi plac și sporturile care implică adrenalină, are diplomă de amator la scufundări și a sărit de mai multe ori cu parașuta. De asemenea, a participat la competiții de tras cu arma. În televiziune a debutat la Constanța, după care a făcut trecerea către trustul Intact, a cărui angajată este și în prezent.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express 2023. El și Giulia Anghelescu sunt împreună de 17 ani

Cine sunt Iuliana Pepene si Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt 1
Iuliana Pepene și Sonia Simionov fac echipă la America Express

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene este tot jurnalistă Antena 1. Are 32 de ani și a ajuns să lucreze în televiziune după ce a absolvit școala Intact Media Academy. Și-a început cariera la Antena 1 ca prezentatoare a rubricii meteo, după care a trecut la pupitrul Observatorului matinal. Un lucru pe care îl are în comun cu colega sa de echipă și de televiziune este pasiunea pentru adrenalină. Iuliana Pepene este mare amatoare de motoare și chiar participă la raliuri.

”Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferenţa de formate: platoul de ştiri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineaţă, şi dinamica unui super reality-show. Sunt un om activ, nonconformist , cu simţul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le ştiu mai puţin despre mine şi mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaştem şi altfel.

Citește și: De ce a ajutat-o pe Ada Galeș să facă echipă cu mama sa, la America Express 2023. Cu ce se ocupă de fapt Antoneta Galeș. „Recomand oricui să aibă o întâlnire cu ea” VIDEO EXCLUSV

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne ştim de mulţi ani şi sunt convinsă că experienţa tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta şi aici, are skill-uri potrivite pentru această competiţie, este ambiţioasă, inteligentă şi are abilitatea de a interacţiona cu oamenii. Ambiţia nu ne lipseşte niciuneia şi cred cu tărie ca suntem o ameninţare pentru celelalte echipe”, spunea Iuliana Pepene, înainte să plece în aventura din America Latină.

Ce alte echipe participă la America Express

În afară de perechea formată din Sonia Simionov și Iuliana Pepene, la America Express Sezonul 6 mai participă:

  • Alexia Eram și fratele ei, Aris
  • George Tănase și Ionuț Rusu
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencere)
  • Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Emisiunea s-a filmat la începutul verii, în Columbia, Ecuador și Argentina. Aventura a durat două luni, iar acum poate fi urmărită la televizor. America Express se difuzează cinci zile pe săptămână, de sâmbătă până miercuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *