Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express 2023. El și Giulia Anghelescu sunt împreună de 17 ani

Află mai multe lucruri despre Vlad Huidu de la America Express 2023!

Toată lumea o cunoaște pe Giulia Anghelescu, celebra cântăreață care a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project. Recent, însă, fanii acesteia au avut ocazia să-l descopere și pe soțul ei. Cei doi au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023. Iată cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu!

Detalii despre Vlad Huidu de la America Express 2023

Pentru cei care nu știu deja, Giulia Anghelescu are o căsnicie fericită alături de Vlad Huidu, nimeni altul decât fratele lui Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor.

Cei doi sunt împreună de 17 ani de zile și au împreună doi copii minunați, o fetiță și un băiețel, pe Antonia Sabina și pe Mikael Eduard. Cu toate astea, de foarte puține ori artista a a vorbit despre partenerul ei de viață, fanii acesteia au putut să-l descopere mai mult pe Vlad Huidu abia acum când acesta este concurent la America Express 2023.

Ce meserie are Vlad Huidu

Vlad Huidu, în vârstă de 42 de ani, este căsătorit, de 11 ani de zile, cu Giulia Anghelescu. Fratele lui Șerban Huidu a avut o carieră în spatele camerelor de filmat. Mai exact, acesta a activat în domeniul media ca și cameraman.

Acum, Vlad Huidu ocupă funcția de inspector daune auto, potrivit informațiilor apărute în spațiul public. De asemenea, el este și director de imagine. În urmă cu ceva timp, Vlad Huidu a mărturisit că și-a întâlnit soția pe holurile televiziunii la care lucra. La vremea aceea, cei doi nu s-ar fi gândit niciodată că vor ajunge să formeze un cuplu și, mai târziu, să-și unească destinele.

Citește și Cum arăta Giulia Anghelescu, în urmă cu aproape 20 de ani. Concurenta de la America Express 2023 a trecut prin transformări spectaculoase!

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au fost la un pas de divorț

În prezent, cei doi concurenți de la America Express 2023 au o relație bună, lucru care se vede cu ochiul liber. Totuși, la un moment dat, ci doi s-au gândit serios să pună punct poveștii de dragoste și să își spună ”Adio!”. Din fericire, însă, artista și partenerul ei au reușit să își salveze căsnicia și să formeze un cuplu mai sudat decât înainte.

”Oamenii trebuie să aibă răbdare. Răbdarea și înțelegerea sunt cele mai importante. Noi am ajuns să ne cunoaștem extraordinar de bine și să știm exact cum să facem când intervine o situație care nu e tocmai roz.

De fiecare dată discutăm și încercăm să găsim o soluție, comunicarea e extrem de importantă”, a spus Giulia Anghelescu, la un moment dat, pentru Playtech.ro.

Citește și Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *