Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt

În ce domeniu a studiat artista

Scris de: Daoud Andra

29 Sep. 2023

Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt

Giulia Anghelescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Activează în industria muzicală de mai bine de 20 de ani și toată lumea o știe din postura de cântăreață. Românii vor avea însă ocazia să o vadă și altfel, pentru că participă alături de soțul ei la unul dintre cele mai iubite reality-show-uri. Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6 și ce spune despre meseria ei de bază.

Când începe America Express sezonul 6

Cel mai dur show de aventură va avea premiera în curând. Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat când începe America Express – Drumul Soarelui. Dacă până acum emisiunea era difuzată începând cu luna ianuarie, de data aceasta va face parte din grila de toamnă.

Cel mai nou sezon America Express debutează cu un maraton de cinci episoade. Primul va fi difuzat pe 21 octombrie, sâmbătă, de la ora 20:00. Telespectatorii vor putea urmări și în următoarele patru zile America Express: duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri, de la 20:30.

Nouă echipe au pornit în aventura de pe continentul american și s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro. Concurenții au străbătut mii de kilometri prin Columbia, Ecuador și Argentina, iar filmările au durat două luni.

Citește și: Cu ce se ocupa Irina Fodor, până să ajungă prezentatoarea emisiunii America Express. Detalii pe care puțini fani le știu despre ea

Ce echipe participă la America Express

  • Alexia Eram și fratele ei, Aris
  • George Tănase și Ionuț Rusu
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov (jurnaliste)
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencere)
  • Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Citește și: Nelu Cortea, despre noul sezon America Express. Cine speră să câștige: “Este o competiție foarte grea!” VIDEO EXCLUSIV

Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6
Giulia și Vlad Huidu, la filmările pentru America Express

Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6

Giulia Anghelescu a cochetat cu muzica încă din copilărie și a urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de 6 ani. A participat la Școala Vedetelor și și-a încercat norocul în muzică încă din adolescență. A cunoscut însă succesul în trupa Candy și s-a mutat la București pentru a-și urma visul de a face muzică.

Giulia a absolvit colegiul ”Gheorghe Lazăr”, după care s-a înscris la o facultate care nu are nicio legătură cu muzica. Artista a ales să studieze la Facultatea de Sociologie-Psihologie din cadrul Universității ”Spiru Haret”. Nu a profesat niciodată, pentru că încă nu a terminat studiile. Cântăreața a vorbit despre meseria sa de bază într-un interviu pentru Ego.ro.

Citește și: Motivul pentru care Giulia Anghelescu a decis să revină în muzică. De ce nu cântă cu prietena ei Antonia: “Nu consideram că mai am energia!” VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a ales facultatea

”Practic, dacă ar fi să ne luăm după studiile pe care le am, clar este profesia mea de bază. Practic, întotdeauna a fost o pasiune, așa am și pornit, să dau la psihologie după ce am terminat liceul. Asta pentru că am avut o profă în liceu de care mi-a plăcut enorm. A fost, pur și simplu, omul potrivit la momentul potrivit.

Doar că am așteptat eu să vină momentul potrivit ca să îmi termin toate studiile, să pot și profesa în acest domeniu. Mai stăm, mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa, mai avem timp”, a explicat Giulia, pentru Ego.ro.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu fac echipă în cel mai nou sezon al emisiunii America Express. Aventura lor pe continentul american va putea fi urmărită începând cu data de 21 octombrie, la Antena 1.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *