Cu ce se ocupa Irina Fodor, până să ajungă prezentatoarea emisiunii America Express. Detalii pe care puțini fani le știu despre ea

Până să ajungă prezentatoare a emisiunii America Express, Irina Fodor a avut un rol foarte delicat. Puțini își mai aduc aminte de el. Chiar ea a mărturisit că totul a fost marcat de emoții. Află în rândurile de mai jos cu ce se ocupa înainte de a colabora cu echipa de la Antena 1. Foto

Cariera de succes a Irinei Fodor

Irina Fodor este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine care apar pe micile ecrane. Prezentatoarea emisiunii America Express a reușit, de-a lungul timpului, să-și construiască o comunitate mare de fani pe rețelele sociale. Doar pe Instagram are nu mai puțin de 322 de mii de urmăritori.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 13 septembrie, Irina Fodor a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Fanii săi i-au trimis numeroase mesaje în care au felicitat-o, vedeta aflându-se în atenția publicului larg. Chiar dacă acum este foarte cunoscută, puțini își amintesc detalii importante despre ea.

Pe lângă activitatea pe care o desfășoară la America Express, în calitate de prezentatoare de televiziune, Irina Fodor apare pe ecranele de la Antena 1 și la Chefi la Cuțite. Tânăra vedetă a luat locul Ginei Pistol în celebrul show culinar, aceasta din urmă retrăgându-se, cel puțin pentru moment, din televiziune.

Astăzi, Irina Fodor are parte de foarte multă recunoaștere. A reușit să își construiască o carieră de succes în televiziune. Puțini își aduc aminte ce făcea prezentatoarea TV înainte de a colabora cu Antena 1. Mai ții minte ce funcție avea și cu ce echipă lucra partenera de viață a lui Răzvan Fodor?

Ce a făcut înainte de America Express

Înainte să ajungă prezentatoare TV la Antena 1, Irina Fodor a colaborat cu echipa de la Pro TV. Se întâmpla în anul 2018. Atunci, soția lui Răzvan Fodor a devenit coprezentatoare la emisiunea Vocea României – sezonul 8. A făcut echipă cu Pavel Bartoș, care și astăzi face același lucru.

Rolul Irinei Fodor la Vocea României a fost unul foarte delicat – sau cel puțin așa l-a perceput ea. La ea mergeau toți concurenții pentru a-și descărca emoțiile, dar nu numai, ci și părinți, soți, frați, iubiți sau iubite, prieteni… Pavel Bartoș a ajutat-o foarte mult în acea perioadă a profesiei sale.

„Am strigat de fericire când am primit vestea că fac parte din echipa Vocea României. Nu mă aşteptam, surpriza a fost mare. Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în faţa camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experienţă în domeniul ăsta şi aşa am prins şi eu curaj”, spunea Irina Fodor în 2018.

Pe plan profesional, Irina Fodor pare să fie foarte împlinită. La fel se întâmplă și în viața de familie. La 35 de ani, frumoasa prezentatoare de televiziune este căsătorită cu actorul Răzvan Fodor. Rodul iubirii dintre cei doi parteneri este o fetiță pe nume Diana.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *