Când începe America Express 2024. Totul a fost ținut secret până acum

Filmările pentru noul sezon s-au încheiat recent

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2023

Când începe America Express 2024. Totul a fost ținut secret până acum

Show-ul de aventură America Express (anterior Asia Express) a ajuns la sezonul cu numărul 6. Filmările pentru un nou sezon tocmai s-au încheiat, iar cele 9 perechi de concurenți s-au întors recent acasă. Urmează ca emisiunea să fie montată, după care va fi difuzată pe TV. Când începe America Express 2024 și ce țări au străbătut concurenții de data aceasta.

Echipele care au pornit în aventura America Express sezonul 6

Cea mai iubită emisiune de aventură de la Antena 1 a ajuns la sezonul cu numărul 6. După 4 sezoane filmate pe continentul asiatic, echipa de producție a ales, pentru sezoanele 5 și 6, America. Dacă ultimul sezon difuzat, câștigat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, s-a filmat în Mexic, Gustemala și Columbia, pentru sezonul cu numărul 6 au fost alese tot țări din America de Sud.

Citește și: Nelu Cortea, despre noul sezon America Express. Cine speră să câștige: “Este o competiție foarte grea!” VIDEO EXCLUSIV

Astfel, cele 9 echipe de concureți au pornit pe Drumul Soarelui și au străbătut mii de kilometri prin Columbia, Ecuador și Argentina. După două luni de filmări, cei 18 concurenți și echipa de producție s-au întors în România. Cele 9 echipe care încearcă să cucerească premiul în acest sezon sunt:

  • Alexia Eram și fratele ei, Aris
  • George Tănase și Ionuț Rusu
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov (jurnaliste)
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencere)
  • Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Citește și: Mario Fresh și-ar fi dorit să participe alături de fiica Andreei Esca la America Express. Ce spune despre fratele Alexiei VIDEO EXCLUSIV

Concurenți America Express 2024. Lista completă a vedetelor care participă la emisiunea de la Antena 1. Ce cuplu surpriză apare în noul sezon
9 echipe de concurenți au pornit în aventura America Express – Drumul Soarelui

Când începe America Express 2024

Update: data la care va avea premiera emisiunea este 21 octombrie.

Chiar dacă filmările s-au încheiat, telespectatorii vor mai avea ceva de așteptat până când vor vedea la televizor aventurile celor 9 echipe. La fel ca anul trecut, filmările au avut loc în perioada mai-iulie, însă emisiunea urmează să fie difuzată abia la începutul anului viitor. Show-ul America Express va face parte, anul acesta, din grila de toamnă a postului Antena 1, iar difuzarea acestuia începe odată cu trecerea la programele de toamnă.

Sezonul anterior al emisiunii a debutat pe 15 ianuarie 2023, însă America Express 2024 va începe să fie difuzat, după cum au anunțat cei de la Antena 1, mai devreme. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă aventurile celor 9 echipe și să afle cine a dus până la capăt toate provocările și a câștigat marele premiu. Mulți și-au ales deja perechea favorită din concurs.

Citește și: De ce Oase nu este în noul sezon America Express. A făcut totul public, stupoare pentru fani

Cine prezintă America Express 2024

La fel ca ultimele 2 sezoane, America Express – Drumul Soarelui va fi prezentat de către Irina Fodor. După ce primele sezoane au avut-o la cârmă pe Gina Pistol, aceasta s-a retras, în momentul în care a devenit mamă. Irina Fodor a fost cea care i-a luat locul și a fost alături de concurenți, pe parcursul probelor din ultimele sezoane.

Cele două luni petrecute pe continentul american sunt o provocare și pentru Irina, nu doar pentru concurenți. Prezentatoarea a adunat în total un an de zile petrecut departe de familia ei, după cum declara Răzvan Fodor, în momentul în care a dus-o la aeroport, pentru a pleca la filmări.

Citește și: Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Cum a fost surprinsă la aeroport, toți au rămas uluiți când au văzut ce și-a luat cu ea

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem un an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar… tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă! Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram, când și-a dus soția la aeroport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *