Renunță Giulia Anghelescu la muzică pentru profesia de psiholog? De ce a ales acest domeniu, de fapt: „Mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa” VIDEO EXCLUSIV

”Mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa”
Renunță Giulia Anghelescu la muzică pentru profesia de psiholog? De ce a ales acest domeniu, de fapt: Mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa VIDEO EXCLUSIV

Giulia Anghelescu s-a apucat de studiat psihologia, dedicându-se acestui domeniu care a atras-o, după cum ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, încă din anii de liceu. Vedeta ne-a explicat că totul a pornit de la o profesoară, pe care a plăcut-o enorm. În plus, solista ne-a dezvăluit și ce reacție au avut apropiații când le-a spus că își dorește să meargă pe acest drum.

Giulia Anghelescu: “Știau toți că, la un moment dat în viața asta, eu o să vreau să fac doar asta și toate celelalte vor rămâne pe plan secund”

Giulia Anghelescu are o viață superbă, fiind căsătorită cu Vlad Huidu și bucurându-se de cei doi copii ai lor. Vedeta, aflată la lansarea colecției de toamnă/iarnă a unui brand românesc extrem de cunoscut, ne-a vorbit despre pasiunea ei, psihologia, explicând că prima oară a început să lucreze cu propria persoană, iar mai apoi să îi analizeze pe cei din jur. Ea muncește din greu pentru acest domeniu, iar cei din jur o susțin în totalitate.

Ego.ro: Ce faci? Am auzit de pasiunea ta, psihologia.

Giulia Anghelescu: Ce să fac, învăț. Nu fac nimic altceva. Învăț cu drag și sport.

Vrei ca psihologia să fie ca un hobby, ca un al doilea job sau un prim job?

Giulia Anghelescu: Practic, dacă ar fi să ne luăm după studiile pe care le am, clar este profesia mea de bază. Practic, întotdeauna a fost o pasiune, așa am și pornit, să dau la psihologie după ce am terminat liceul. Asta pentru că am avut o profă în liceu de care mi-a plăcut enorm. A fost, pur și simplu, omul potrivit la momentul potrivit. Doar că am așteptat eu să vină momentul potrivit ca să îmi termin toate studiile, să pot și profesa în acest domeniu. Mai stăm, mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa, mai avem timp.

“Toată treaba cu psihologia la momentul respectiv mi-a dat exact răbdarea pe care nu am avut-o niciodată”

În timp ce înveți, te gândești la ce ai observat la copiii tăi?

Giulia Anghelescu: Nu pot să zic asta, o să se uite soțul și o să își dea seama că și pe el, tot așa, îl analizez. E clar și normal că, oricum, prima persoană cu care am început să lucrez și să fac treabă am fost eu. Mai departe, cu persoanele din jurul meu nu lucrez. În schimb, clar, îmi sunt cobai ca să învăț cât mai multe lucruri. Și, mă rog, toată treaba cu psihologia la momentul respectiv mi-a dat exact răbdarea pe care nu am avut-o niciodată. Mă rog, asta s-a și câștigat, oricum, și cu experiența în timp.

Soțul tău ce zice? “Mi-ai zis asta, m-ai analizat cumva”?

Giulia Anghelescu: Nu, nu mai zice nimic, s-a obișnuit.

Cum au reacționat apropiații când Giulia Anghelescu și-a îndreptat atenția către psihologie
Cum au reacționat apropiații când Giulia Anghelescu și-a îndreptat atenția către psihologie

“Mă susține toată lumea”

Cum te susțin apropiații? Cum au reacționat?

Giulia Anghelescu: Știau toți că, la un moment dat în viața asta, eu o să vreau să fac doar asta și toate celelalte vor rămâne pe plan secund, doar că nu știau care va fi exact momentul pe care îl voi alege. Clar, mă susține toată lumea pentru că știe toată lumea că îmi place și sper să fie bine, până la capăt. E mult de muncă, mai am de muncă. Mi se pare că vorbim de un lucru care mi se va întâmpla în cel mai devreme doi ani. Mai povestim peste doi ani și o să vedem exact ce și cum.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *