Câți bani câștigă Alexia, fiica Andreei Esca, pentru participarea la America Express 2024. E cea mai bine plătită vedetă din acest sezon

Ce spune Alexia despre participarea la America Express
Câți bani câștigă Alexia, fiica Andreei Esca, pentru participarea la America Express 2024. E cea mai bine plătită vedetă din acest sezon

Alexia Eram și Aris, copiii Andreei Esca, fac parte din cele nouă echipe de concurenți de la America Express 2024. După ce au fost dezvăluite echipele, s-a aflat și ce sumă primește fiica Andreei Esca pentru participarea la acest show. Potrivit informațiilor din presă, ea a primit cea mai bună ofertă.

Alexia Eram, cea mai bine plătită concurentă de la America Express. Cât primește pentru fiecare ediție

Alexia Eram este cea mai bine plătită concurentă de la America Express, show pentru care filmările încep în zilele următoare, însă va fi difuzat în 2024 la Antena 1. Potrivit evz.ro, fiica Andreei Esca primește 2500 de euro pentru fiecare ediție America Express.

Cum puțini erau cei care se așteptau ca fiica și fiul Andreei Esca să participe la show-ul de la Antena 1, televiziunea a fost dispusă să scoată sume destul de mari pentru cei doi concurenți. Singurii care ar mai fi fost plătiți atât de bine la America Express sunt Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu și Liviu Vârciu.

Ce spune Alexia Eram despre participarea la America Express

Alexia Eram a declarat că îi place acest format TV deoarece acolo îți poți testa limitele. Atât ea, cât și fratele ei, Aris, cred că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe din viața lor.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii (frați adulți)”, a spus Alexia Eram.

Lista completă de concurenți America Express 2024

  • Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu
  • Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi)
  • Alexia (influencer) şi Aris Eram (student)
  • Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei, Vlad Huidu
  • Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influncere)
  • Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului dimineţii) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1)
  • Ada Galeş (actriţă) şi mama sa, Antoneta
  • Ionuţ Rusu şi George Tănase (Youtuberi)
  • Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul său, Mihai Alexandru

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *