Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună, de fapt. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “Îmi ajut familia, îmi întrețin singură copilul”

Suma pe care o încasează fosta prezentatoare TV lunar.
Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună, de fapt. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “Îmi ajut familia, îmi întrețin singură copilul”

Bianca Drăgușanu este fără îndoială una dintre cele mai carismatice, dar și controversate vedete din showbiz-ul autohton. De la operațiile estetice pe care și le-a făcut și până la relațiile pe care le-a avut, fosta asistentă TV a reușit să capteze de fiecare dată atenția pubicului cu aparițiile ei. Un alt subiect de care mulți s-au legat de-a lungul timpului au fost veniturile vedetei. Ea a făcut recent lumină în acest caz și a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună

Binaca Drăgușanu a renunțat de ceva timp la televiziune și se ocupă acum numai de afacerile pe care le are. Însă cariera sa de pe micul ecran și popularitatea de pe rețelele sociale au ajutat-o să își construiască business-uri de succes.

De-a lungul timpului, vedeta nu s-a ferit să își etaleze stilul de viață opulent, din care nu lipseau bijuteriile scumpe, vacanțele de lux și mașinile de sute de mii de euro, așa că mulți s-au întrebat ce venituri ar putea să aibă Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dată afară de la Kanal D? Vedeta ar fi rămas fără emisiune: „Merit mai mult de atât”

Deși nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre cifre, fosta asistentă TV a dorit să închidă gura cârcotașilor și a dezvăluit care este venitul ei lunar. Ea a mărturisit că este independentă din punct de vedere financiar și își intreține singură familia. Cât despre câștiguri, a confirmat că există luni în care obține și peste 10.000 de euro.

„Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 €”, a dezvăluit vedeta potrivit Cancan.

Binaca Drăgușanu nu s-a ferit să recunoască faptul că este și o persoană destul de cheltuitoare însă mărturisește că nu a fost nevoită să se împrumute niciodată și că își achită întotdeauna dările.

”Am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume”

Printre suresele de venit ale Biancăi Drăgușanu se numără afacerile din domeniul modei, din cel imobiliar – având apartamente de închiriat inclusiv în Dubai, dar și din plasarea de produse pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Bianca Drăgușanu pe o plajă din Mamaia. Toți și-au dat coate când au văzut-o cum arată

Diva afirmă cu tărie că își întreține singură familia și că nu are niciun fel de datorii.

”În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul.”, a mai declarat vedeta.

De ce și-a donat Bianca Drăgușanu o parte din bijuterii

De ceva vreme, Bianca Drăgușanu a renunțat la bijuteriile neprețioase. Vedeta a donat toate ”gablonțurile” și și-a păstrat doar podoabele din aur și cu pietre prețioase.

Într-un interviu recent pentru EGO.ro, Bianca Dărgușanu a precizat că pentru o femeie bijuteriile veritabile sunt cea mai importantă investiție.

”Nu dau nicio bijuterie. Mi se pare că bijuteriile sunt cea mai bună investiție pe care poate să o facă o femeie. Nu mai am niciun gablonț în casă. Pe toate le-am făcut cadou. Toate pleurile aurii, argintii și cu pietricele și sclipici le-am făcut cadou la cunoștințele mele. Le-am dat la pachet pungi întregi, grămezi de strălucitoare, chestii multe” a mărturisit vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *