Cât de bogată este fiica Biancăi Drăgușanu. Sofia își întrece mama la capitolul bijuterii: ”Are seiful ei” VIDEO EXCLUSIV

Micuța este deja pasionată de pietre și metale prețiose

Bianca Drăgușanu deține bijuterii și ceasuri în valoare de sute de mii de euro, însă se pare că cineva vine ușor-ușor din urmă și pare că vrea să o depășească la acest capitol. Fiica ei, Sofia, pare că moștenește pasiunea mamei sale pentru pietre și metale prețiose și, la 7 ani, are deja o colecție impresionantă. Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că strânge la zestrea fiicei sale încă de pe vremea când era însărcinată.

Fiica Biancăi Drăgușanu își întrece mama la capitolul bijuterii

Pasiunea Biancăi Drăgușanu pentru bijuterii scumpe, haine și accesorii de brand nu este pentru nimeni un secret, ea însăși declarând că diamantele și aurul i se par cele mai bune investiții pentru o femeie. Deși nu a avut acces din copilărie la astfel de bijuterii scumpe, în momentul de față, Bianca a învățat să recunoască pietrele veritabile și un accesoriu de calitate.

”Nu sunt „regina diamantelor”. Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc”, ne-a povestit Bianca Drăgușanu, completând că fiica ei a moștenit pasiunea pentru accesorii, însă în momentul de față nu are acces la toate bijuteriile scumpe pe care le deține:

”Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite”.

”Nu mai am niciun gablonț în casă”

Dacă în trecut o mai vedeam pe Bianca Drăgușanu purtând și bijuterii neprețioase, însă de efect, în clipa de față, în dressing-ul ei nu se mai găsește niciun fel de bihuterie fantezie. Ba mai mult, a ajuns la concluzia că mai bine investește într-o bijuterie scumpă decât în multe și ieftine.

”Nu dau nicio bijuterie. Mi se pare că bijuteriile sunt cea mai bună investiție pe care poate să o facă o femeie. Nu mai am niciun gablonț în casă. Pe toate le-am făcut cadou. Toate pleurile aurii, argintii și cu pietricele și sclipici le-am făcut cadou la cunoștințele mele. Le-am dat la pachet pungi întregi, grămezi de strălucitoare, chestii multe”, ne-a mai povestit Bianca Drăgușanu, completând că îi place să primească astfel de cadouri, însă nu de la oricine, ci de la persoanele care îi cunosc bine gusturile:

”Trebuie să mă cunoască bine. Este binevenită oricând o bijuterie, dar mi-ar plăcea atunci când primesc o bijuterie să fie exact pe placul și pe sufletul meu”.

”Sunt foarte mândră de ea. Știe deja să citească și să socotească”

Până să poarte toate diamantele pe care i le-au cumpărat părinții ei, Sofia Slav trebuie să demonstreze că le și merită. Chiar dacă pare că îi face toate poftele, Bianca Drăgușanu are grijă ca fiica ei să învețe că totul se obține prin muncă. Astfel că, pe perioada vacanței, nu a fost foarte indulgentă în ceea ce privește temele Sofiei, cu atât mai mult cu cât în curând va intra în clasa 1.

”Mai am emoții. În vacanță nu am controlat-o la sânge la teme. Am fost plecate la mare de câteva ori și mereu și-a luat cartea, mereu a citit, mereu a plâns că de ce îi iau telefonul și îi pun cartea în mână. I-am zis că ea citește pentru ea, nu pentru mine și mi-a răspuns că eu o pun să citească pentru mine, nu pentru ea. Așa că a citit pentru amândouă. O pun să citească cu voce tare și pe silabe, apoi unește cuvintele și apoi toată propoziția. Sunt foarte mândră de ea. Știe deja să citească și să socotească”, a mai povestit Bianca Drăgușanu pentru EGO.ro, mărturisind că a făcut cea mai bună alegere atunci când a decis să o înscrie pe Sofia la o școală de stat:

”Recunosc că poate sunt un pic ”teroristă”, dar este un tipar pentru că mi se trage și mie din copilărie cumva. Este la o școală de stat. Sunt fericită de alegerea pe care am făcut-o și nu aș schimba nimic deocamdată”.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. O greşeală s-a strecurat în imaginea de la birou....
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Decizia luată de Regele Charles după ce a aflat că nora lui, Prințesa Kate Middleton,...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *