Câți bani face Gabriela Cristea din afacerea cu haine. Cât costă o rochie creată de vedeta TV

Vedeta își promovează creațiile în mediul online

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2023

Gabriela Cristea nu este doar prezentatoare TV, ci și o veritabilă femeie de afaceri. Vedeta de la Antena Stars și-a deschis recent o afacere cu haine de ocazie, care au denumiri inspirate de la fiicele ei. Cât costă hainele pe care le vinde prezentatoarea TV și pe care le promovează pe social media.

Gabriela Cristea, afacere cu haine elegante

Gabriela Cristea se bucură de un capital de imagine semnificativ, atât la televizor, cât și pe internet. Vedeta are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, așa că atunci când s-a gândit să își deschidă un business cu haine, contul ei de socializare a fost cel mai bun loc unde îl putea promova.

Prezentatoarea de la Antena Stars are un magazin online cu haine elegante, care se intitulează Gale. În oferta magazinului sunt, deocamdată, doar rochii și cămăși, iar unele modele au nume inspirate de la fiicele ei. Prețul pentru o cămașă pornește de la 416 lei, materialul fiind vâscoză satinată.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai vorbește cu tatăl și fratele ei. De ce nu i-a mai căutat de 30 de ani: “Am sărit pe geam”

Rochiile au prețuri ce pornesc de la 357 de lei și ajung și la 719 lei, în funcție de model și de material. Pentru produsele care nu mai sunt în stoc, persoanele interesate pot face comandă online sau telefonic.

Câți bani face Gabriela Cristea din afacerea cu haine. Cât costă o rochie creată de vedeta TV
Gabriela Cristea poartă o cămașă care se regăsește și în magazinul ei online

”Le merge bine afacerea”

Vedeta și soțul ei se bucură de succes cu magazinul de haine, după cum a dezvăluit mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu.

”Le merge bine afacerea din câte știu. Nici Gabi, nici Tavi nu vorbesc foarte multe lucruri despre această afacere cu mine. Sunt treburile lor, ei le știu mai bine. Ce pot să zic este că au succes și cu asta basta”, a declarat Paula Crăciunescu pentru Click!

Recent, soțul Gabrielei Cristea a fost ținta unor comentarii răutăcioase pe internet. Tavi Clonda a fost acuzat că trăiește din banii soției sale și nu a ezitat să le dea replica celor care au făcut aceste afirmații.

Citește și: Cum le cheamă, de fapt, pe fetele Gabrielei Cristea în acte. Semnificația specială a numelor, nimeni nu a știut

”Având în vedere că, față de alții, noi avem mult mai puține comentarii negative, nu ne supărăm de la cinci speriați. E normal să apară și din ăștia. Oamenii nu știu. Dacă nu postez toate cântările, ei scriu ceea ce vor. Nu știu care este treaba. Nu stau să le explic tuturor câți bani câștig eu și de unde. Treaba lor. Nu am fost niciodată un întreținut. Am aflat de veniturile Gabrielei la un an după ce ne-am cunoscut, niciodată nu m-au interesat, nu am cerut vreodată vreunei femei un ban. Sigur că am și eu venituri, am concerte”, a spus Tavi Clonda.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *