Cum le cheamă, de fapt, pe fetele Gabrielei Cristea în acte. Semnificația specială a numelor, nimeni nu a știut

Cum au ales vedeta și soțul ei aceste prenume

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz. Familia lor este completă de când au apărut în viețile lor cele două fetițe care îi fac să zâmbească în fiecare zi. Puțini știu că vedeta de la Antena Stars a ales prenume cu semnificații deosebite pentru fiicele sale. Câte nume poartă fetele Gabrielei Cristea și cum le-au ales vedeta și soțul ei.

Ce nume speciale poartă fetele Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea și-a dorit mulți ani să devină mamă. Vedeta a fost binecuvântată cu prima fetiță la vârsta de 43 de ani, iar câțiva ani mai târziu a devenit mamă din nou, tot pentru o fetiță. Cele două micuțe le umplu viețile de bucurie părinților lor, însă puțini știu că poartă și niște nume speciale.

Ambele micuțe au câte trei prenume în certificatele de naștere, astfel că atunci când vor crește, vor avea de unde alege cum vor vrea să fie strigate. Invitată recent la podcastul lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a dezvăluit ce nume au fiicele sale și ale lui Tavi Clonda și cum le-a ales.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut o investiție colosală. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: “De 15 ani aștept momentul ăsta”

”Noi suntem niște nebuni. Pe prima copilă o cheamă Bella Victoria Margo și pe a doua Teea Iris Selena. Sunt niște nume pe care nu le întâlnești foarte ușor, dar în același timp eu am chestia asta cu numele… Mi se pare că numele poate să te definească și să îți dea un sens în viață și am zis că le dăm mai multe ca să își aleagă ele. Poate Victoriei nu o să îi mai placă să i se spună Victoria și o să vrea să își spună Margo.”, i-a mărturisit vedeta lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea si fiicele ei
Gabriela Cristea si fiicele ei

Au ales împreună numele fetițelor

Atât Gabriela Cristea, cât și soțul ei, aveau anumite preferințe legate de nume. Așa se face că, atunci când au devenit părinți, au combinat prenumele care le plăceau și așa și-au botezat fiicele. Dacă multor părinți le este dificil să aleagă chiar și un singur prenume pentru copiii lor, Gabriela și Tavi au ales câte trei pentru fiecare copil și nu le-a fost deloc greu să decidă.

”Lui Tavi îi plăcea foarte mult numele Bella și era o piesă la momentul ăla cu Bella și mi-o tot cânta el mie și a zis uite mi-ar plăcea să o cheme Bella. Și am zis că dacă tu vrei Bella haide să îi punem numele așa. Victoria mi-am dorit eu foarte mult, așa am simțit eu. Iar Margo… Tavi a avut o relație foarte specială cu bunica lui pe care o chema Margareta și pentru că Margareta nu e așa sonor am zis haide să îl stilizăm puțin.

Citește și: Câte păpuși au fiicele cuplului format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda: “Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro!” EXCLUSIV

La Iris, numele Teea a fost ales de Tavi, i-a plăcut lui și Selena l-am ales eu pentru că în momentul în care am rămas însărcinată am văzut o stea căzătoare și am zis că ea atunci a venit către noi. Că steaua aia căzătoare a fost ea, că eu nu știam că sunt însărcinată și am aflat în dimineața următoare și atunci am zis că trebuie să îi dau un nume și ceva așa cu stele și nu puteam să îi pun numele Stela sau Steluța și atunci am găsit Selena. Deci una este prințesă sau regină și una zeiță, toate numele lui Iris sunt de zeiță”, a mai mărturisit Gabriela Cristea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *