De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale. Mărturisiri dureroase: ”Îmi luam bătaie”

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a dorit să meargă la înmormântarea mamei sale.
De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale. Mărturisiri dureroase: ”Îmi luam bătaie”

Deși în prezent este o femeie fericită și împlină alături de soțul ei, Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor, Gabriela Cristea nu a avut întotdeauna parte de o viață liniștită. Între ea și familia ei parentală au existat mereu conflicte, iar vedeta nu a mers nici măcar la înmormântarea mamei sale. Cât despre tatăl ei, prezentatoarea TV nu mai vorbește cu părintele său de ani buni.

Motivul pentru care Gabriela Cristea a refuzat să meargă la înmormântarea mamei sale

Gabriela Cristea s-a născut pe 24 octombrie 1974, în localitatea Oltenița, din județul Călărași. Îndrăgita prezentatoare TV a aboslvit cursurile Liceului de Coregrafie nr. 1 din București, iar ulterior și-a continuaT studiile în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice a SNSPA.

Citește și: Gabriela Cristea, despre acuzațiile că a consumat alcool în emisiune. Nu a vrut să lase lucrurile așa și a spus tot

A debutat în televiziune în 1994, atunci când a prezentat concursul Eurovision. Tot atunci însă a fost și momentul în care s-a produs ruptura dintre ea și familia ei, care nu își doreau ca ea să urmeze o carieră în televiziune.

Cu toate acestea, vedeta și-a urmat pasiunea, a sărit pe geam și a fugit de acasă. În anii care au urmat, Gabriela Cristea și familia ei și-au vorbit foarte rar. Nici măcar fratele ei nu a susținut-o de-a lungul timpului. Prezentatoarea TV spune că în familia ei, ea a fost ”oaia neagră”.

”Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și-au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că a luat-o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini.

Cu tata nu vorbesc deloc. Mama nu mai este. Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint.

Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru că și el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagră a familiei, doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat”, a povestit Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruță.

”Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu””

Mama Gabrielei Cristea, Didina, a murit pe 8 iunie 2010, la doar 57 de ani, în urma unei lungi suferințe. Vedeta a decis să nu meargă însă la înmormântarea celei care i-a dat viață, întrucât, spune ea, din cauza situației tensionate din familie, prezența ei la înmormântare ar fi putut face ca lucrurile să scape de sub control.

Citește și: Destinația superbă de vacanță aleasă de Gabriela Cristea și Tavi Clonda. S-au pozat romantic și au pus imaginile pe net

”Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură că aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea.

Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea, însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie.

În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Și acum sufăr dupa ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu”, a mai spus ea.

De ce nu vrea Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei

Gabriela Cristea nu își mai vorbește de ani buni cu tatăl său, Eugen Cristea, dar nici cu fratele ei. Prezentatoarea TV își acuză părintele că în schimbul unor sume modice din partea televiziunilor, părintele ei ar fi fost dispus să spună orice despre ea. Nici fiicelor sale nu le-a permis să își cunoască bunicul.

Citește și: Investiția uimitoare pe care vrea să o facă Gabriela Cristea în casă. Fanii au fost uluiți. Puțini români și-ar permite așa ceva

”Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui. Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niște gesturi.

Eu una nu am să-mi denigrez niciodată copiii indiferent de ce vor face. Eu m-am descoperit în povestea de viață a lui Meghan Markle. E greu să vezi cum cineva, care trebuia să-ți fie aproape, te vinde pentru câțiva lei. Televiziunile plăteau atunci câțiva lei și-ți mai puneau și vorbe în gură.

Te uiți la niște lucruri neadevărate și-ți spui: băi, e de noaptea minții! Dacă l-aș vedea acum pe stradă nu știu dacă aș vorbi cu el”, a mai povestit prezentatoarea tv.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *