Destinația superbă de vacanță aleasă de Gabriela Cristea și Tavi Clonda. S-au pozat romantic și au pus imaginile pe net

Unde petrec cei doi un sejur romantic.

Gabriela Cristea a avut parte de surprize din partea soțului ei cu ocazia zilei sale de naștere. Tavi Clonda și-a luat soția și au plecat într-o vacanță fără a-i dezvălui, însă, destinația prezentatoarei TV. Iată în ce locație superbă au petrecut cei doi un sejur de vis.

Destinația superbă de vacanță aleasă de Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani pe data de 26 octombire. Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii și-a serbat ziua de naștere pe platourile de filmare, iar concurenții i-au transmis urări speciale.

Citește și: Investiția uimitoare pe care vrea să o facă Gabriela Cristea în casă. Fanii au fost uluiți. Puțini români și-ar permite așa ceva

O surpriză extrem de plăcută a venit însă și din partea soțului său. Tavi Clonda și-a dus soția într-o vacanță romantică, alegând o destinație surpriză. Fetițele cuplului au rămas acasă, iar cei doi petrec acum un sejur de vis în Italia. Tavi Clonda a mărturisit pe rețelele de socializare că au optat pentru trei cazări diferite, însă au întâmpinat și câteva probleme, și asta pentru că zborul s-a anulat și au fost nevoiți să se cazeze prima dată în Pisa, chiar dacă era destinația de la finalul sejurului.

”Am adus-o pe Gabriela la prima cazare. Ceea ce nu știe ea este că în fiecare seară vom sta în altă parte. Vom avea 3 cazări diferite. Am venit în Pisa și plecăm în alt oraș.”, a declarat Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Au vizitat Toscana, au ajuns la mare, în Livorno, iar pentru fiecare moment special petrecut împreună, cei doi au postat fotografii și videoclipuri.

Citește și: Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars, de fapt. Chiar ea a spus, nu e deloc așa cum se credea

Gabriela Cristea declarații suprinzătoare despre viața de cuplu: ”Dacă nu ne ocupăm de noi, se duce de râpă totul”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au recunoscut că viața lor de cuplu s-a schimbat de când au devenit părinți. Însă chiar dacă sunt în permanență preocupați de creșterea celor două fetițe ale lor, cei doi găsesc momente și pentru ei, așa cum s-a întâmplat și în weekend-ul care tocmai a trecut.

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră. Noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul.

Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe. Dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a povestit, la un moment dat, Gabriela Cristea despre relația cu Tavi Clonda, pentru revista Viva!.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *