Investiția uimitoare pe care vrea să o facă Gabriela Cristea în casă. Fanii au fost uluiți. Puțini români și-ar permite așa ceva

Iată care e planul vedetei!

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este o prezentatoare de succes, dar și o familistă convinsă. Vedeta este căsătorită de ani buni cu Tavi Clonda și împreună au două fetițe minunate. Toți patru locuiesc într-o casă încăpătoare, frumos amenajată si îngrijită. Însă, moderatoarea a anunţat că mai doreşte să facă o investiție în vila sa. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea nu se uită la bani. Iată ce își dorește să aibă în casă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Ea apare pe stică în fiecare săptămână, dar este extrem de activă și în mediul online, acolo unde are o comunitate de fani impresionantă.

Ori decâte ori are ocazia, partenera de viață a lui Tavi Clonda le prezintă admiratorilor săi diverse rețete, se consultă cu aceștia în deciziile ei sau le cere ajutorul în diverse probleme.

Recent, vedeta a anunțat pe internet că are de gând să își facă o sală de divertisment acasă și că are nevoie de muncitori care să o ajute, semn că bruneta nu se uită la bani atunci când vine vorba de confortul ei și al familiei sale.

”Dragilor, astăzi vă invit într-o incursiune prin casa noastră. Da, ce vedeți aici este o altă bucată din casa noastră, în ciuda faptului că știți că peste tot este amenajat.

Dar, cu toate astea, avem o parte de casă pe care încă nu am amenajat-o și, în sensul acesta, am avea nevoie de ajutorul vostru, dacă știți vreun designer de interior care ar putea să ne ajute sau dacă aveți vreo echipă de muncitori care ar putea să ne ajute și cu care am putea să lucrăm ar fi foarte bine.

Dar, în primă fază avem nevoie de un designer de interior. Dacă aveți pe cineva pe care ne-ați putea recomanda, vă rog să-mi scrieți în comentarii, pentru că avem mare, mare nevoie de ajutor.

Practic, mai avem câteva sute de metri pătrați de casă, care trebuie redecorați. Practic, acesta este un hol care separă cele două case: casa de locuit și casa unde vom avea o zonă de divertisment, de entertainment, un biliard.”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Investitia uimitoare pe care vrea sa o faca Gabriela Cristea in casa
Gabriela Cristea

În ce vrea să mai investească vedeta?

Totodată, soția lui Tavi Clonda și-a anunțat fanii că își dorește să investească într-un mini spa, într-un spațiu unde să se relaxeze în timpul liber pe care-l petrece acasă.

”Aici, de exemplu, noi am proiectat o baie. O baie foarte mare, cu un fel de saună, un fel de zonă de SPA. Așa că da, am avea nevoie de cineva care să ne dea o mână de ajutor și care să ne ajute cu decorul.

Poate că n-o să mă credeți, dar în această zonă în care mă aflu și în care sunt o grămadă de lucruri depozitate, este viitorul studio al lui Tavi, care e proiectat cu mini scena, sunt trase cabluri, sunt trase tot felul de zone pentru lumini, așa cum ne-am imaginat noi la un moment dat.”, a mai precizat moderatoarea.

Citește și Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars, de fapt. Chiar ea a spus, nu e deloc așa cum se credea!

Gabriela Cristea, în căutarea profesioniștilor care să o ajute

Pentru a-și duce la bun sfârșit planurile, vedeta anunță că are nevoie de profesioniști care să o ajute și cere ajutorul internauților. ”Dar evident că un profesionist ar putea să ne ajute la justa valoare și să pună această încăpere într-o lumină extraordinară.

Să facem niște lucruri pe care ulterior să putem să le folosim inclusiv în filmările pe care noi le facem. Aici o să își desfășoare el activitatea de casă și nu o să trebuiască să mai meargă la alte studiouri sau la alte săli de repetiție.”, a conchis soția lui Tavi Clonda.

Citește și Femeia celebră cu care s-a iubit Tavi Clonda, înainte să se însoare cu Gabriela Cristea. Au fost împreună 7 ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *