Câți bani plătește Andreea Marin pentru școala fiicei sale: “Muncesc în primul rând pentru copilul meu”. Violeta învață la privat

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată"

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr se asigură că Violeta, fiica lor, primește o educație foarte bună. Astfel, adolescenta merge la o școală privată din București, cu predare în limba engleză. Recent, Andreea Marin a primit un comentariu acid cu privire la școala în care învață fiica sa. Vedeta a și răspuns rapid!

La ce școală merge fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.: „Nu este o școală de lux”

Pe pagina Andreei Marin a apărut un comentariu cu privire la școala la care merge Violeta, iar vedeta a și răspuns. Potrivit ei, nu este vorba de o școală de lux, ci una privat cu un buget moderat în comparație cu celelalte. De asemenea, Andreea Marin a menționat că în primul rând muncește pentru copilul ei și consideră că răutățile gratuite nu își au locul pe pagina sa.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?”, este un comentariu apărut pe pagina Andreei Marin.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumită ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, i-a răspuns Andreea Marin persoanei care-i lăsase comentariul de mai sus.

Andreea Marin
Câți bani plătește Andreea Marin pentru școala fiicei

Câți bani plătește Andreea Marin pentru școala fiicei sale

Potrivit spynews.ro, Violeta merge la o școală privată cu predare în limba engleză. Înscrierea la școala respectivă costă 1000 de euro, iar pentru cinci ani de educația s-au plătit 11 125 de euro. De asemenea, se adaugă 800 de euro pentru masă. Astfel, pentru anii de gimnaziu ai Violetei s-au plătit aproximativ 90 000 de euro.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost în urmă cu mai bine de nouă ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Amândoi cu cariere de succes, s-au căsătorit, au făcut un copil, dar au ajuns la divorț. Potrivit declarațiilor făcute de Andreea Marin, relația cu Ștefan Bănică Jr. este una foarte bună.

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a declarat Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
4.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *