Câți bani primesc vedetele la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). Te-ai încumeta să stai într-un coșciug plin cu șobolani, pentru 5.000 de euro? EXCLUSIV

Concurenții primei ediții, de acum 7 ani, au primit între 3.000 și 9.000 de euro, pentru cele 21 de zile de filmări
Câți bani primesc vedetele la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). Te-ai încumeta să stai într-un coșciug plin cu șobolani, pentru 5.000 de euro? EXCLUSIV

Revine în forță ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), concursul de supraviețuire filmat în jungla africană. La ediția trecută, din 2015, ”Regele Junglei” a fost desemnat Cătălin Moroșanu, după ultima probă, în care a rezistat eroic într-un coșciug plin cu șobolani. Reporterii Ego.ro au aflat onorariile concurenților de atunci. De dragul banilor, nume celebre din show-biz au dormit sub cerul liber și au mâncat gândaci, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struț.

Vladimir Drăghia a negat că va prezenta concursul din jungla africană

De la o zi la alta, cresc emoțiile, în așteptarea listei oficiale a concurenților, dar și a prezentatorilor noii ediții ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). La un moment dat, s-a zvonit că actorul Vladimir Drăghia ar fi gazda show-ului de supraviețuire, însă acesta a menționat că este implicat în cu totul alt proiect al postului PRO TV.

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi. Voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul!”, a declarat el pentru Impact.ro.

Probele au fost cumplite, în 2015. Concurenții, nevoiți să mănânce mațe de struț și rât de porc

Nu este un concurs ușor, după cum au susținut participanții marca VIP. Au dormit sub cerul liber și au mâncat orez cu porția. Iar probele au fost devastatoare, fiind nevoiți să mănânce testicule de taur, rât de porc, maţe de struț, dar și tot felul de gândaci și de lăcuste. Cei mai mulți au și plâns, de frică. Vă întrebați, cu siguranță, cu cât sunt plătiți, pentru această ”tabără”, unde trebuie să facă față provocărilor? Pentru ce sumă au renunțat la confortul de acasă și s-au aventurat în jungla africană?

Cătălin Moroșanu a câștigat prima ediție a concursului
Cătălin Moroșanu a câștigat prima ediție a concursului

Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu au luat bani mulți, dar au rezistat puțin

Reporterii Ego.ro au aflat tarifele concurenților din prima ediție, conform unor surse apropiate acestora.

”Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între 9.000 și 3.000 de euro, pentru toată perioada de 21 de zile. Cel mai mult ar fi luat Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu, în jur de 9.000 de euro. Ruby și Dorian Popa au primit doar în jur de 5.000 de euro, însă atunci nu erau pe val, iar ceilalți au luat cam 3.000-4.000 de euro, bucurându-se mai mult de publicitate. Însă, a existat o clauză în care s-a precizat că, dacă nu reziști minimum 10 zile, nu iei niciun ban, așa cum s-a întâmplat cu Pacha Man, care a clacat după doar 6 zile. Mulți dintre ei au și slăbit, Dorian Popa întorcându-se acasă cu aproape 10 kilograme mai slab”.

Mihai Trăistariu a rezistat doar 10 zile, minimum perioadei. S-a întors acasă răcit-cobză

Deși ar fi luat, conform acestor surse, în jur de 9.000 de euro, Mihai Trăistariu și Elena Merișoreanu au rezistat în competiție doar 10, respectiv 12 zile. Mihai a povestit, la întoarcerea în țară, cât a pătimit.

„Am crezut că voi ajunge până în finală. Chiar le-am spus concurenţilor că am 24 de fan cluburi în toată ţara care mă susţin. Atunci, ei s-au speriat şi chiar au început să creadă că voi ajunge în finală. M-am simţit încolţit din prima zi. Am spus că cel mai periculos animal din junglă este omul. Chiar vorbeam cu Elena Merişoreanu şi ea îmi spunea că, în afară de mine şi de ea, nu prea sunt vedetă în jungla de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a povestit Mihai Trăistariu la emisiunea „La Măruţă”.

În plus, artistul s-a ales și cu o răceală cumplită.

„Eu în viaţa normală nu scuip, eram bolnav. Am consumat patru suluri de hârtie igienică, dar m-au filmat tocmai când scuipam în tabără. Eu dormeam trei ore pe noapte. Ne culcam pe la trei şi ne trezeam la şase dimineaţa”, mai adăuga el, tot atunci.

Mihai Trăistariu a participat la prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
Mihai Trăistariu a participat la prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cătălin Moroșanu a fost desemnat ”Regele Junglei”, după ce a stat ”îngropat de viu” cu zeci de șobolani

La una dintre provocările junglei, luptătorul Cătălin Moroșanu a fost sigilat într-un sicriu. A cântat „nu mi-e frică de bau-bau”, în timp ce pe trupul lui mișunau zeci de şobolani.

”Plecaţi de pe cucul meu! Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic!”, striga Moroşanu, celebrul luptător, căruia i se mai spune și „Moartea din Carpaţi”.

A rezistat cu brio 7 minute în tot acest coșmar şi a plecat în tabără cu şapte stele, punctajul maxim. Pentru tot acest sacrificiu, el a avut un contract de aproximativ 5.000 de euro.

Vă mai amintiți de cei 13 concurenți ai primei ediții?

Vedetele care și-au încercat norocul la prima ediție a concursului au fost Mihai Trăistariu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu, Vladimir Drăghia, Gabi Jugaru, Elena Merişoreanu, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Pacha Man. Competiția, care s-a desfășurat pe parcursul a 21 de zile, a fost prezentată de Cabral și de Mihai Bobonete.

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.