Dorian Popa, viață de șeic, în vila din Domnești. Și-a luat solar acasă și un Lamborghini de 280.000 de euro. „Nu am rate, nu am credite” EXCLUSIV

Dorian Popa: ”Mie îmi place bronzat. Să mă bronzez. Eu am crescut la plajă”
Dorian Popa, viață de șeic, în vila din Domnești. Și-a luat solar acasă și un Lamborghini de 280.000 de euro. „Nu am rate, nu am credite” EXCLUSIV

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și unul dintre cei care au știut să facă bani aproape din orice. S-a reinventat constant, a știut cum să se pună în evidență și s-a folosit de toate atuurile. Acum culege roadele muncii sale și își permite să-și satisfacă orice capriciu. Dorian Popa a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a dat avansul pentru un Lamborghini, model unicat în România și că acum așteaptă ca autoturismul să îi fie livrat.

”Pe mine mama mă ducea la plajă ca să scape de mine, din mai până în octombrie”

Dorian Popa se numără printre acei artiști care au dorit să aibă un stil vestimentar aparte, să fie recognoscibili și mai ales să iasă din tipare. Chiar dacă de multe ori a fost și criticat, nu doar lăudat, fie pentru că petrece prea mult timp la sală, fie că este prea bronzat, fie că ținutele lui sunt prea excentrice, artistul nu s-a lăsat influențat de cârcotelile celor din jur și și-a văzut în continuare de drumul lui. Recent, Dorian Popa ne-a mărturisit că atât de mult ține la imaginea lui, încât a făcut o investiție într-un aparat de bronzat pe care l-a montat în propria casă.

„Eu înțeleg că nobilimea, că înalta societate este albă la piele, dar mie îmi place bronzat. Să mă bronzez. Eu am crescut la plajă. Pe mine mama mă ducea la plajă ca să scape de mine, din mai până în octombrie. Normal că sunt obișnuit să fiu bronzat. În București nu ai unde să te bronzezi între betoane și dacă ai mai prins și gustul muncii, cu atât ai mai puțin timp să te bronzezi. De aceea mi-am luat solar acasă. Este cea mai bună variantă. Dar, ce credeți? Exact cum se întâmplă în proverbe sau în copilărie când aveai jucăria pe care ți-o doreai, parcă îți doreai alta pe care nu o aveai. Ei bine, de când am solar acasă nu mă mai prăjesc în halul ăla”, a povestit amuzat pentru EGO.ro, completând că de câte ori merge să se bronzeze își aduce aminte de Costin Mărculescu care s-a întors dintr-o vacanță extrem de bronzat.

„Nu am să uit niciodată. Mă uitam la Capatos și venise, Dumnezeu să-l odihnească, Costin Mărculescu. Atunci Capatos i-a zis că ce „crocant” este. Așa vreau și eu. Crocant”.

Dorian Popa
Dorian Popa

Are mare grijă de corpul lui

Cu toate că vrea să aibă o imagine impecabilă, Dorian Popa nu acordă o atenție deosebită doar imaginii exterioare, ci are mare grijă și de sănătatea lui.

„Dacă nu ai grijă de corpul tău, cine să aibă? Tragi pe el, dar până când. Acum, lăsând gluma la o parte, eu am foarte mare grijă de corpul meu. Am descoperit acum o nouă senzație, de există niște perfuzii cu aminoacizi și alte chestii foarte cool și destul de scumpe. Vorbim aici doar despre lucruri normale, vitamine, care sunt sănătoase, pe care le administrezi prin intermediul perfuziei, branulei și te simți mai tânăr”, ne-a mai spus artistul.

„Ajungem la doctor doar când suntem gravi bolnavi și așa facem și cu credința”

De altfel, cu această ocazie, cântărețul a făcut un apel către toată lumea să acorde o atenție mai mare sănătății și să nu aștepte până în ultimul moment pentru a merge la medic.

„Lăsând gluma la o parte, chiar anul trecut mi-am făcut un full body check, adică mi-am făcut un consult general, cu EKG, RMN, camere pe acolo, pe dincolo, la ficat, la rinichi, prostata, tot ce există în corpul uman. Să știi că am ieșit destul de bine. Oamenii s-au mirat. Asta m-a frapat. Oamenii mă întrebau, doctori, chiar și fratele meu, de ce fac un așa control pentru că sunt tânăr. Ce dacă sunt tânăr? Le-am invocat la toți un exemplu destul de simplu. Mașina o cumperi nouă, dar la 10-15. 000 te duci și îi faci revizia, bagi bani în ea. Dar corpul de ce nu îl duci la un control periodic?”, ne-a mai declarat Dorian Popa, care este de părere că românii au ajuns să meargă la doctor doar atunci când sunt gravi bolnavi, la fel cum îl caută pe Dumnezeu doar atunci când au nevoie de El.

„Ajungem la doctor doar când suntem gravi bolnavi și așa facem și cu credința. Am discutat chestia asta de curând într-un podcast și mi-a zis moderatorul că este șocat de faptul că eu mărturisesc public că sunt credincios și că a auzit că publicului i se pare un pic plictisitor. Știi cum e când omul este bolnav, se roagă la Dumnezeu să îl ajute, iar atunci când este fericită uită complet? Cam așa este cu credința la români”.

A strâns bani de Lamborghini

Ce-i drept, Dorian are nevoie să se mențină sănătos, deoarece idealurile lui cresc de la o zi la alta, iar pentru a-și îndeplini visurile trebuie să muncească enorm. Dovadă că, în ultimii 6 ani, nu a mai avut nicio vacanță „ca la carte”, iar toți banii proveniți din diverse proiecte i-a strâns pentru a-și cumpăra autoturismul mult visat.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic. Pe 1 iunie mă duc și dau avansul la Lamborghini. Nu am cum să mă duc în vacanță după ce dau avans că după vine Lamborghini și nu ai cu ce să-l iei. Sunt fericit că munca mea este un concediu, o distracție și atunci nu simt foarte tare nevoia, că nu sunt încleștat nici la birou. Eu mă distrez”, a mai povestit Dorian pentru EGO.ro.

”Mașina asta a fost visul meu… A fost o mână întinsă de la Dumnezeu”

De altfel, așa cum a obișnuit în ultimii ani, actorul nu și-a dorit doar să-și completeze garajul cu încă o mașină puternică, ci cu una care să fie model unicat pe străzile din România.

„Iau mașina din reprezentanță. Am făcut-o cum mi-am dorit eu până la ultima cusătură pentru că știi că eu sunt obsedat cu albul, așa că am pus tot ce avea alb pe ea acolo. O cusătură e 800 de euro. Durează ceva din cauza crizei de cip-uri, dar e cazul cel mai fericit. Adică la alte modele aveam de așteptat 2 ani. O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu. Am zis că, dacă se poate, de ce nu? Nu mă așteptam, sincer îți spun, pentru că este o mașină extrem de scumpă și nu știam dacă mi-o voi permite. Conform spuselor lui Jay Z, „dacă nu poți să cumperi un lucru de două ori, înseamnă că nu ți-l permiți” și nu mi-am dorit să-mi cumpăr mașina asta când toți banii pe care îi aveam erau doar cei de mașină. E stupid”, ne-a mai povestit artistul.

Dorian Popa

„Nu am absolut nicio rată. Am rămas cu sechele de la mama mea. E comunistă situația!”

Poate unii ar spune că Dorian Popa a făcut sacrificii pentru a-și îndeplini acest vis sau că a făcut credit la bancă pentru a-și putea permite mașina mult dorită, artistul ține să-i liniștească și transmite că în viața lui nu a avut vreo rată sau credit la bancă.

„Niciodată nu dai banii pe mașină toți o dată. Am dat 100.000 de mii avans și urmează să mai plătesc 180.000. Mie nu îmi place să am nicio rată. Eu nu am nici abonament la telefon. Eu am cartelă. Așa sunt eu. Mă descurc și niciodată nu rămân fără credit. Dau vreo 50 de euro la 4-5 luni de zile. Nu am absolut nicio rată, în afară de ENEL și gaze sau de alte utilități, nu am credite, nu am absolut nimic. Am rămas cu sechele de la mama mea. E comunistă situația, dar știi cum te culci seară când știi că nu ai nimic de dat?”, ne-a mai spus tânărul.

De altfel, Dorian este și un bun antreprenor, astfel că reușește în fiecare lună să facă zeci, poate și chiar sute de mii de euro.

„Mai bine bagi banii în patru case. Nu îmi da mie cu crypto cu din astea. Nu știu ce să zic. Din punctul meu de vedere imobiliarele sunt un business oriunde în lume. Un multimiliardar american a fost întrebat dacă ar face un top 3 al business-urilor, ce ar spune și a răspuns că Imobiliare, Imobiliare, Imobiliare. Adică pe toate cele trei locuri.

Există oferte bune și în Dubai dar, dacă mă întrebi pe mine, dacă vrei să ai o afacere bună la început de drum, trebuie să fii acolo prezent. Dacă tu te apuci să îți iei apartamente din Dubai, dar tu ești în România, cine știe ce îți fac ăia pe acolo?”, a mai povestit Dorian Popa pentru EGO.ro, completând că, dacă la început mulți au râs de el că își construiește casă în comuna Domnești, acum toți vor să vină să investească acolo.

Însă el a fost cu un pas înainte și a cumpărat terenurile din jurul casei sale, iar acum construiește pe ele.

„Eu m-am dus acolo ca să iau eu terenul de lângă, nu m-am dus să mă bag între 1.000 de ochi care se uită la mine când eu mă scald în piscină. Acum vecinii mei sunt clienții mei. Acesta este raționamentul pe care l-am aplicat. În momentul în care se va termina totul, lucrurile se vor schimba senzațional”, ne-a mai povestit amuzat Dorian Popa.

A scos piesă nouă cu Yny Sebi

Deși face bani frumoși din afacerea lui cu imobiliare, dar și din celelalte proiecte, Dorian nu renunță la marea lui dragoste, muzica. Conștient însă de faptul că trebuie să se mențină mereu pe val, artistul a început o colaborarea cu un puști din noua generație de cântăreți.

„Am o piesă forță acum. E posibil să ajungă în trending pentru că este cu un puști din ăsta al momentului, pe nume Yny Sebi. Este un puști care prinde foarte bine la tineret. Nu este un secret că, la un moment dat, când anii trec, dacă vrei să rămâi în joc, pentru că știm cu toții că secretul este nu să ajungi pe val, ci să rămâi pe val, așadar, când ajungi „dinozaur” ca mine, trebuie să cauți curentele noi și să încerci să faci și tu parte din ele. Evident nu forțat. Că dacă începi să fii cine nu ești, atunci ești fals. Având piesa asta de la Hahaha Productions, într-o lume și un moment în care numai ritmurile orientale mai reușesc să dovedească în trending, sper această piesă să vină cu un alt vibe. Mie îmi place foarte mult, e o piesă bombă”, a mai declarat Dorian pentru EGO.ro.

Va fi filma noul videoclip în Constanța, orașul natal

Videoclipul piesei îl vor filma la Constanța, orașul natal al lui Dorian Popa, cu un scenariu asemănător piesei „Hatz” care i-a adus peste 70 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Filmăm la mare, la noi acasă. Cu „carne” autohtonă. Avem 10 dansatoare profesioniste, pentru că vreau o coregrafie mișto. Piesa se numește „La dans”. Plus încă două fete care vor fi domnișoarele cu care probabil vom avea noi un oarecare joc și schimbări de priviri în videoclip. Dar vreau neapărat 10 domnișoare care să aibă o coregrafie impecabilă. Așa am avut și la „Hatz”, care are 72 milioane de vizualizări pe YouTube. Dacă ne iese 10-20 de milioane…Doamne ajută”, a mai povestit Dorian pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *