Câți copii a avut, de fapt, Cornelia Catanga. Alexandru nu este singurul ei fiu. Doar apropiații știu secretul

Pe cine numea artista ”fata mea”

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere de la noi. Solista s-a stins din viață în urmă cu doi ani și jumătate, iar unicul moștenitor legal a fost fiul ei, Alexandru. Puțini știu însă că acesta nu era singurul copil al familiei Catanga-Pădureanu.

Cornelia Catanga și-a dorit doi copii

Cornelia Catanga a bucurat generații întregi de români cu vocea ei. Pe cât de plină de viață era pe scenă, artista ascundea unele suferințe în viața personală. Puțini știu, de exemplu, că a întâmpinat probleme atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei, Alexandru. Deși și-a dorit enorm să aibă și o fiică, medicii i-au interzis să mai devină mamă a doua oară, riscurile fiind prea mari.

”Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere.

Citește și: Prin ce trece Aurel Pădureanu, la aproape 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: „O visez tristă. Eu plâng mereu”. Ce mare regret are VIDEO EXCLUSIV

Eu am născut prin cezariană pe la ora 14.00, iar pe la 17.00, când m-am trezit din anestezie, a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis: ‘Pleacă cu ăsta de aici! Ce-ai făcut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul!’ Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat”, declara în urmă cu mai mulți ani artista, la Antena Stars.

Câți copii a avut, de fapt, Cornelia Catanga. Alexandru nu este singurul ei fiu. Doar apropiații știu secretul
Alexandru, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu

A avut o fiică de suflet: pe cine numea ”fata mea”

Chiar dacă nu a mai putut naște încă un copil, îndrăgita artistă de muzică de petrecere a avut, totuși, o fiică de suflet. Cornelia Catanga a iubit-o foarte mult pe Nicoleta, fata soțului ei din prima căsătorie. Aurel Pădureanu a dezvăluit recent pentru Playtech Știri că regretata artistă a avut o relație foarte bună cu fiica lui, Nicoleta.

”Eu am doi copii, din prima căsnicie, pe Nicoleta, care are 50 de ani, și un fiu, în vârstă de 48 de ani. Ambii copii au iubit-o enorm pe Cornelia mea. Dar ea se atașase mai mult de Nicoleta, pe care o numea ‘fata mea’, tare și-ar fi dorit și o fiică.

Citește și: Câți copii are Maria Ciobanu. Cum l-a cunoscut pe soțul său, Mircea Cîmpeanu: „Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om”

Cornelia a fost un om bun, a ajutat-o și pe prima mea soție, am fost o familie unită, fără scandaluri, ne-am ajutat cu toții, la greu. Nicoleta îi face acum toate pomenile Corneliei, a iubit-o foarte mult, ea s-a ocupat de înmormântare, i-a ales hainele, dar și de pomeni.

Eu mi-am ajutat foarte mult fosta soție, pe mama copiilor mei, am avut o grijă fantastică de ea. Și acum am, nu am lăsat-o la greu niciodată. Și ea mă ajută, cu ce poate, deși este cam bolnăvioară”, a mărturisit cântărețul de romanțe, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *