Câți copii are Maria Ciobanu. Cum l-a cunoscut pe soțul său, Mircea Cîmpeanu: „Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om”

Artista a fost căsătorită de trei ori

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2023

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Chiar dacă s-a retras din activitate, artista rămâne un etalon în ceea ce privește folclorul românesc. De-a lungul timpului, a iubit cu pasiune, iar una dintre cele mai cunoscute relații a fost cea cu Ion Dolănescu, cu care a avut un băiat. Ionuț nu este însă singurul fiu al artistei. Câți copii are Maria Ciobanu și de ce a fost criticată în momentul în care s-a căsătorit ultima oară.

Cine este soțul Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu a fost protagonista unor povești de dragoste ca în filme. Deși cea mai cunoscută a fost cea cu Ion Dolănescu, rodul iubirii lor fiind Ionuț Dolănescu, interpreta de muzică populară a avut parte și de alte relații tumultuoase. În anul 1979, buna ei prietenă Ileana Sărăroiu, tot interpretă de muzică populară, a murit.

Doi ani mai târziu, Maria Ciobanu s-a căsătorit cu văduvul acesteia, Mircea Cîmpeanu. Deși mulți au speculat că între cei doi ar fi fost ceva încă dinainte de moartea Ilenei Sărăroiu, Maria Ciobanu a infirmat zvonurile.

Citește și: Cum arată Maria Ciobanu, la 86 de ani. Și-a sărbătorit ziua de naștere în SUA, imagini rare cu artista

”Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevarat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu ma voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca sa-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult.

Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: ‘Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!’ și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, spunea artista, în urmă cu ceva timp, potrivit Jurnalul Național.

Citește și: De ce s-au despărțit Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, de fapt. Adevăratul motiv al separării celor doi

Câți copii are Maria Ciobanu
Maria Ciobanu și soțul ei, Mircea Cîmpeanu

Câți copii are Maria Ciobanu

Primul soț al Mariei Ciobanu a fost însă un bărbat pe nume Florea Burnea. În timpul mariajului s-a născut fiica lor, Camelia. Când s-a căsătorit cu el, Maria Ciobanu avea deja o fată, pe Leontina, al cărei tată era un bărbat din satul natal al artistei.

Ion Dolănescu a început să o curteze pe Maria Ciobanu când ea încă era căsătorită. Artista a mărturisit că la început nu l-a plăcut pe Dolănescu ca bărbat, însă îl admira ca artist. Povestea lor de dragoste a fost una demnă de un scenariu de film, mai ales că soțul cântăreței era un bărbat gelos, după cum a mărturisit chiar ea.

Între timp, Maria Ciobanu a divorțat de soț și a acceptat avansurile lui Ion Dolănescu, care se spune că a curtat-o timp de trei ani. Fructul iubirii lor a fost Ionuț Dolănescu, al treilea copil al artistei.

Citește și: Mărturisirea făcută de Elena Merișoreanu despre Maria Ciobanu, stabilită în America: “Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!”. De ce a ales artista să rămână în țară VIDEO EXCLUSIV

Cu ce se ocupă copiii Mariei Ciobanu

Cea mai mare fiică a artistei, Leontina, a moștenit talentul muzical de la mama sa. Aceasta s-a îndreptat însă către canto clasic, nu către muzică populară. Este soprană în Franța, însă a cântat de multe ori și alături de mama ei, în emisiuni de televiziune.

Fiica mijlocie a cântăreței, Camelia, este stabilită în America de mulți ani. Este la al treilea mariaj și a făcut-o bunică pe Maria Ciobanu de trei ori.

Ionuț Dolănescu, mezinul artistei, le-a călcat pe urme ambilor părinți și a dus mai departe moștenirea lăsată de aceștia. El este interpret de muzică populară, este la al doilea mariaj și are doi băieți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *