Câți copii are Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea. Cu ce se ocupă aceștia

Camilla Parker este a doua soție a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii
Câți copii are Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea. Cu ce se ocupă aceștia

Camilla Parker Bowles este soția Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, fiul Reginei Elisabeta a II-a. Regina consoartă are doi copii din prima căsnicie, cu Andrew Parker Bowles. Aceștia se numesc Laura Lopes și Tom Parker Bowles. Câți ani au copiii Camillei Parker și cu ce se ocupă?

Câți copii are Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea

Camilla Parker este a doua soție a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Aceasta are doi copii din prima ei căsnicie. În prezent Camilla deține titlurile de Regină Consoartă, Ducesă de Cornwall, Ducesă de Rothesay și Contesă de Chester, potrivit spynews.ro.

Câți ani au copiii Camillei Parker și cu ce se ocupă

Laura Lopes are 44 de ani și este curator de artă. Ea este fiica cea mică a Camillei Parker Bowles și, mai precis, este manager sau supraveghetor în domeniul artei.

Tom Parker Bowles este fiul cel mare al reginei consoartă, Camilla Parker Bowles. Acesta are 47 de ani și este critic culinar. Bărbatul este cunoscut pentru aparițiile sale ca judecător în numeroase seriale de televiziune culinare, dar și pentru recenziile sale despre preparatele de la restaurante din Marea Britanie și din străinătate.

Cine este Andrew Parker Bowles, primul soț al Camillei

Andrew Parker Bowles, primul soț al Camillei, are 82 de ani. Fostul soț al reginei consoartă este de meserie ofițer.

Când va avea loc încoronarea Regelui Charles

Pentru acest lucru este nevoie de foarte multe pregătiri, astfel că încoronarea nu va avea loc prea curând. Inclusiv pentru Regina Elisabeta a durat destul de mult. Ea a urcat pe tron în februarie 1952, dar a fost încoronată în iunie 1953. Încoronarea a avut lor în Westminster Abbey în ultimii 900 de ani. Primul monarh al Marii Britanii  încoronat acolo a fost William Cuceritorul. Prințul Charles va fi al 40-lea.

Ceremonia religioasă anglicană este oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury. La un moment dat el va așeza pe capul lui Charles Coroana Sfântului Eduard. Aceasta este realizată din aur solid ce datează din 1661. Totodată, noul rege al Marii Britanii va depune jurământul de încoronare în fața mulțimii prezente, după care va primi globul și sceptrul ca simboluri ale noului său rol.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie 2022, după mai multe luni în care a fost într-o stare precară de sănătate. Înmormântarea reginei va avea loc la 10 zile de la decesul acesteia, după respectarea perioadei tradiționale de doliu național.

6.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.