Câți copii are Ion Țiriac, de fapt: „Doar 3 sunt legitimi”. Dezvăluirea te lasă fără cuvinte

Miliardarul le va lăsa părți egale din avere

Scris de: Daoud Andra

09 Jan. 2023

Câți copii are Ion Țiriac, de fapt: „Doar 3 sunt legitimi”. Dezvăluirea te lasă fără cuvinte

Ion Țiriac a fost întotdeauna discret cu privire la viața sa personală, însă de curând a făcut o dezvăluire care pe mulți i-a luat prin surprindere. Miliardarul care se află în topul celor mai bogați români a spus cum se va împărți averea sa atunci când nu va mai fi. Câți copii are Ion Țiriac în total și cât va primi fiecare moștenire.

Câți copii are Ion Țiriac și cât din avere le va lăsa

Ion Țiriac a dus o viață demnă de un scenariu de film. Fostul campion la tenis a fost căsătorit o singură dată și toată lumea știe că are 3 copii: Ion Țiriac jr., Ioana și Karim. În realitate, mult mai multe femei l-au făcut tată, de-a lungul timpului, pe celebrul sportiv.

Miliardarul și-a dezvăluit recent o parte din testament, ocazie cu care a făcut și o mărturisire surprinzătoare. Averea sa, estimată la peste 1,6 miliarde de dolari, se va împărți în mod egal tuturor copiilor săi. Banii nu se vor împărți la 3, așa cum mulți ar putea crede, ci la 33. Pe lângă cei 3 copii legitimi, fostul tenismen mai are 30 de moștenitori pe care nu i-a recunoscut niciodată, dar cărora vrea să le lase părți egale din avere.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, apariție spectaculoasă. Fanii au comparat-o cu Megan Fox. Ce au observat la fotografiile ei

„Dintotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu. Totuși, bunurile mele vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă. Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.r.).”, a declarat miliardarul român, în cadrul unui interviu.

Câți copii are Ion Țiriac, de fapt
Ion, Ioana și Karim sunt cei trei copii legitimi ai lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată

Fostul tenismen recunoaște deschis că a avut o pasiune pentru femeile frumoase. Cu toate că s-a afișat de-a lungul timpului la braț cu femei superbe, una singură l-a convins să ajungă la altar. Ion Țiriac s-a căsătorit în anul 1963 cu handbalista Erika Braedt. Mariajul lor a durat doar doi ani și s-a încheiat brusc. Se spune că fosta sportivă l-ar fi înșelat pe miliardar cu regizorul Sergiu Nicolaescu.

După divorț, Erika s-a mutat în Germania, unde locuiește și în prezent. Ion Țiriac a avut apoi o relație cu americanca Mikette von Isenberg, în timpul căreia s-a născut Ion Țiriac jr., fiul cel mare al miliardarului. Fostul sportiv a mai avut doi copii pe care i-a recunoscut, Ioana și Karim, care s-au născut în timpul relației cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *